10.7.2012

Syksy korkattu

Ostin tänään ensimmäisen syysneuleen. Kauniin viininpunainen neulepusero osui silmiini jo viime viikolla eräänä aamuna Aleksin Vilan ikkunassa, en kuitenkaan enää muistanut koko puseroa ennenkuin tänään ja kävinkin sen samantien sitten ostamassa. Materiaali on mielenkiintoinen, 85 % viskoosia ja 15 % silkkiä ja tuntuu tosi pehmeältä. Neuleen pinnassa on kaunis himmeä kiilto, vaikuttaa siis huomattavasti laadukkaamalta kuin mitä merkki ja hinta (39,95 €) lupaavat ;-D. Saa nähdä miten materiaali sitten käytössä käyttäytyy.




10 kommenttia:

  1. Aivan ihana neule! Nyt odotan mielenkiinnolla ekaa asupostausta siitä...:) Materiaali on mielenkiintoinen. Voisiko silkkikuitu jopa vähän tukea liukasta viskoosia? Voi olla kuohkeampi lopputulos kuin pelkkä viskoosi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lopputulos on joka tapauksessa pehmeän oloinen ja kauniin näköinen ;-D. Täytyy varmaankin odottaa syksyyn asupostausta, eihän sitä nyt keskellä kesää syysvaatteita....

      Poista
  2. Onpas se kauniin värinen! Materiaaliyhdistelmä kuulostaa jännältä kyllä, toivottavasti on toimiva myös. Itse olen vielä onnistunut olemaan ostamatta mitään syysvaatteita, vaikka muutamassa suosikkikaupassani niitä onkin näkynyt jo. Jotenkin kun on kesäloma vielä edessä niin en suostu syksyn puolelle taipumaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pusero oli vaan ihan pakko ostaa ettei taas tarvitsisi katua ja ihmetellä, että miksen sitä ostanut silloin kun niitä oli tarjolla ;-D. Vielä on kesää jäljellä......

      Poista
  3. Kaunis värinen =) Ulkona on kyllä aika syksyinen keli..=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihastuin alunperin juuri tuohon väriin, materiaali ja malli olivatkin sitten hyvä bonus. Sään puolesta neule olisi ollut ihan paikallaan tänään ;-D.

      Poista
  4. Minäkin olen ensimmäisen syysneuleeni ostanut. Tosin olen käyttänyt sitä jo melkein joka ilta, kun on niin kevyt ja puuvillaa. Syksyä neuleessa on ainoastaan väri, rupikonnan ruskeavihreä. Valkoiseen yhdistettynä ihan raikas - uskoo ken tahtoo. Sinun neuleesi taitaa olla yksi syksyn eniten tarjolla olevia värejä, kaunis. Uusi materiaaliyhdistelmä minullekin. Viskoosihan on aika raskasta, ja silkki ehdottomasti parempi lisä kuin Vilan paljon käyttämä nailon :(. Kerrothan käyttökokemuksiasi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rupikonnan ruskeanvihreä kuulostaan mielenkiintoiselta väriltä ;-D. Joo, olen ollut huomaavinani kaupoissa olevan esillä aika paljon viininpunaista, joka on tosi kivaa, sillä se on suosikkivärejäni. Eikä sitä yleensä ole paljoa tarjolla. Kerron kyllä miten puserolle käytössä käy....

      Poista
  5. Neuleet ovat varmaan kohta tarpeen.. kun nyt kesälläkin niitä joutuu välillä käyttämään. Syksyisen värinen nätti neule, harmi vaan että syksy tule liian nopeaa.. olen niin kesäihminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tämä kesä aivan turhan lyhyt ja saisihan se olla lämpimämpikin. Minulla on onneksi vielä loma edessä, jään lomalle vasta ensi viikolla ;-D.

      Poista