23.9.2012

Otetaan yhdet housut

Otetaan yhdet housut, vaikkapa nämä Kampin Your Facen alennusrekistä löydetyt "ukkohousut".
Lisätään erilaisia yläosia ja saadaan nämä yhdistelmät. Kovin tummaa on, mutta minähän viihdyn mustassa.

Vasemmalla: neule Cristelle & co
Keskellä: neuletakki Pierre Cavallo
Oikealla: t-paita Ril's, ohut toppajakku Ril's
housut Your Face
kengät Rizzo

Housujen juju on se, ettei niissä ole ollenkaan vetoketjua. Housut laskostetaan nappien ja hakasten avulla vyötärölle. Yritin kuvata systeemin, toivottavasti pääsitte jyvälle asiasta. Jos ette, haitanneeko sekään ;-D. Housujen kangas on tuota pohjan hillittyä liituraitaa, eivät siis ole aivan mustat.

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit housut. Itsekin olen etsiskellyt,(kirppareilta tietty :) vastaavia jo ehkä vuoden... Vieläkään en ole löytänyt sopivia.
  Jokunen viikko sitten löysin kirpparilta ruskeat Tarsalan herrainkengät, enää edelleen puuttuvat ne housut...
  Itse otan aina mieluummin "taitetun mustat" kuin ihan mustat housut. En tiedä mistä sekin on lähtöisin, mutta esim. tumma harmaa housuissa tuntuu omalta, ihan musta ei. Paidoissa taas tykkään käyttää ihan mustaa... Outoja (ko?) tapoja :D

  VastaaPoista
 2. Hei Johanna, mulla menee nuo värit juuri toisinpäin, housuissa mustaa ja paidoissa tummaa harmaata ;-D. Ei silti, on minulla myös mustia puseroita ja harmaita housuja. Nämä housut olivat tosi hyvässä alennuksessa -70 %, hintaa oli enää vajaa 27 €. Ei ihan kirpputorihintoja, mutta olen löytööni ihan tyytyväinen ;-D.

  Minä taas kaipaisin mustia maiharityyppisiä nilkkureita, aika siroja kuitenkin. Katsotaan miten käy, löytyykö ollenkaan sitä mitä ajattelen.

  VastaaPoista
 3. Onpas hauska idea noissa housuissa, jännät ja sain oikein tolkuttaa itselleni kuvia, että ymmärsin miten ne on tarkoitus saada ylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Dahlia. Kuvien perusteella voi ollakin vaikea hahmottaa miten housut puetaan päälle, mutta kun ne ovat jalassa ei voi toimia kuin yhdellä tavalla ;-D. Ihastuin juuri noihin syviin laskoksiin ja ne asettuvat hyvin kunhan kaikki napit ja hakaset on suljettu. En ole vielä käyttänyt housuja ihan livenä ja mietinkin mitenköhän vessa käyminen sujuu ;-D.

   Poista
 4. Onpa tyylikkäät asukokonaisuudet! Mulla on tuollaiset housut muutaman vuoden takaa, tosin Zarasta. Varovaisena ostin sieltä, kun en ollut ihan varma tykkäänkö sitten loppupeleissä. Niistä oli silloin tarjolla laadukkaampiakin versioita. Käytin housuja paljon ja just kävin esimerkistäsi kaivamassa esille lahjakkaasti unohtamani. Pidä kiinni housunkauluksesta vessassa, ettet löydä niitä lattialta. Omissani on edessä vielä halkio ja käytän lisäksi vyötä, mikä ei ole hyväksi maan vetovoimalle - siis siellä vessassa. Todella mukavat housut päällä, ja tuo vekki/väljyys edessä on taivaan lahja niinä päivinä, kun ei halua vaatteen kiristävän mistään.

  Ja lisäänpä vielä tähän, että kampauksesi on täys kymppi. Sopii iloiseen olemukseesi erinomaisesti.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ania ;-D. Luulen, että tulen pitämään housuja paljon. Kunhan opin asioimaan vessassa niiden kanssa ;-D.

  Pidän tukastani tosi paljon, se on mielestäni sellainen leikkisä, ei mitään turhan vakavaa eikä varsinkaan sitä kammoamaani tätimäistä. Sellaisen naisen tukka, joka ei ota itseään turhan vakavasti eikä tärkeile.

  VastaaPoista