3.12.2012

Juhlaan

En ole menossa työpaikan pikkujouluihin tänäkään vuonna, mutta leikin vähän ajatuksella mitä pukisin päälleni jos olisin menossa.

Tässä yksi mahdollinen asu, jota voi vähän muunnella. Asun perustana ovat Your Facen musta kapea hame ja Ilona Pellin Jaipur-tunika vuodelta 2009. Tunikan jujuna on sisäpuolelle ommeltu nauhakuja, jossa on nyöri. Nyöriä kiristämällä tunikan voi rypyttää ja se muuttuu ihan toisennäköiseksiTässä Jaipur-tunika suorana.Ja tässä taas nyöri kiristettynä.


Tykkään itse enemmän tuosta suorasta versiosta, mutta ei tuo nyörin kiristäminenkään ihan mahdoton ajatus ole. Mitä mieltä olette?

Ja taas ihan vääränlaiset sukkahousut, jos ja kun ihan oikeasti käytän tätä asua, hankin ehdottomasti mattamustat sukkahousut ;-D.


15 kommenttia:

 1. Suora on myös oma suosikkini, ehdottoman kaunis kokonaisuus silti. Musta on aina niin kaunis. Kuitenkin :)

  VastaaPoista
 2. Ja musta on juhlava, kyllähän juhlia voi missä värissä tahansa, mutta minulle musta on se oikea juhlaväri ;-D. Se on niin turvallinen ja varma väri. Ja sitäpaitsi hoikentaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. P.S. Vielä tulin kertomaan, että blogissani on sinulle tunnustus.

   Poista
 3. Minusta tuo rypytetty versio on parempi. "Käytän mustaa kunnes löydän jotain vielä tummempaa" -tuttua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuo rypytetty versio tosiaan paha ole, mutta suorana se tuntuu jotenkin turvallisemmalta, siis peittävämmältä ;-D. Tuota "Käytän mustaa kunnes löydän vielä tummempaa" en olekaan ennen kuullut, mutta näinhän se on.

   Poista
 4. Mun suosikkini on tuo suora - vaikkei toisessakaan vikaa ole. Voisi ehkä ajatella, että asut sopisivat hieman eri tyylisiin kemuihin? Suora sellaisiin hillitympiin ja rypytetty vaikka tanssilattialle;) - ja musta, tietysti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet oikeassa, juuri noin voisi käyttää ;-D. Olen joskus ajatellut, että mitenköhän sitä oikein pukeutuisi, jos ei tarvitsisi peitellä muhkuroita. Eikä se peittely edes onnistu, mutta silti aina täytyy yrittää....

   Poista
 5. Minäkin pidän suorasta versiosta enemmän. Ehkä siksi, että näen vaatteen liikkuvan siinä vapaasti. Niin upeana olet, että ihan sääli missata juhlat - mutta niitähän tulee uusia. Joku itse tekemäsi ketju kaulassa (tihrustelee hän)? Sekä kengät (ihanat Tarsalat!) että clutch kruunaavat kauniin asusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin hyvä pointti, tuo vaatteen liikkuminen vapaasti, tykkään siitä tunteesta kun vaate vähän niinkuin liehuu ympärillä ;-D.

   Pikkujouluja en ole harrastanut enää vuosiin, koska niistä kotiin pääseminen on niin hankalaa. Juuri kun juhlat ovat parhaassa vauhdissa, pitäisi lähteä bussille ja taksilla en kertakaikkiaan raaski ajaa (jos edes taksia saisi).Onpahan seuraaviin juhliin jo mietittynä pukeutuminen.

   Kaulassa on syksyllä tekemäni kuningatar-ketju. Nuo ihanat Tarsalat ovat pitsiä ja enemmän harmaat kuin mustat. Stockan alesta löydetyt. Clutchin tilasin Nellystä, Nowheren nahkainen, alennuksesta sekin. Ja alesta on tuo Pellin tunikakin ;-D.Taidan olla varsinainen alehai....

   Poista
  2. Alet on siitä kivoja, että löydön sattuessa kohdalle raaskii ostaa jotain ehkä vähän turhempaa ja kalliimpaakin, mitä ei muuten ehkä itselleen sallisi. En tarkoita, että sinun ostoksesi olisivat turhia tai etteikö sinulla olisi varaa ostaa niitä normaalihintaisinakin vaan kun itselläni on tapana kysyä määrättyjen ostosten kohdalla, että "olenko ansainnut tämän". Aina en ole. Alehain ei tarvitse kysellä mitään ;)
   Kuningatar on kaunis.

   Poista
  3. Hyvät alelöydöt ovat kuin saisi yllättäen lahjan. Ja lahjastahan jää pitkäksi aikaa iloinen ja onnellinen olo ;-D.

   Poista
 6. Molemmat versiot ovat kauniita. Musta on hieman hankala kuvata, kun yksityiskohdat ei erotu selvästi. Tosta tunikasta kiinnostuin itsekin. Tiedätkö onko mallia vielä myynnissä, paljonko suunnilleen maksaa ja mitä materiaalia se on? Jos ei ole pikkujoulujuhlaan menoa, niin tuota kokonaisuuttahan voisi käyttää vaikkapa teatterissa tms myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin tunikan helmikuussa 2009, enkä kyllä ole viime aikoina nähnyt tuota mallia Pellin liikkeessä. Tunika on ohutta 100% villakangasta, hinnasta en oikein osaa sanoa, ostin tunikan alesta ja hinta oli silloin 100 euroa. Veikkaisin, että normaalihinta on jotakin 250 eurosta ylöspäin.

   Jos asut pääkaupunkiseudulla tai muuten liikut Helsingissä, käy ihmeessä Pellin liikkeessä Tarkk'ampujankadulla. Liikkeessä on sekä normaalihintaisia että alennettuja "outlet" tuotteita ja Ilona on aika usein itse paikalla. Ilona Pellin nettisivuilla on kuvia mallistosta, mutta liikkeestä voi löytyä sellaistakin jota ei ole nettisivujen mallistossa. Lisäsin postaukseen linkin nettisivuille.


   Poista
 7. Todella kauniin mallinen tunika, wow! Oletpas ollut tyylikkäänä liikenteessä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos, tykkään tunikasta kovasti. Se on aika armollinen vatsakkaalle ;-D.

  VastaaPoista