25.1.2013

Aleostokset käytössä

Cosin alemekot ja Kenkäfriikin alebootsit ovat olleet jo käytössä. Mekkoja olen tähän asti käyttänyt housujen kanssa tunikana, mutta ajattelin kyllä ruveta käyttämään niitä töissä ihan mekkona. Siis aamulla töihin housut jalassa ja mekko päällä, töissä sitten housut pois ja hupsista, minulla onkin mekko ;-D.


Musta mekko, jonka yläosa on joustinneuletta.Täytyy kyllä sanoa, että musta mekko on muodoille armollisempi kuin tämä viininpunainen.
10 kommenttia:

 1. En mä mitään vikaa huomaa tuossa viininpunaisessakaan - kumpikin mekko on ihan sinun oloisesi! Hyvät ostokset!
  Ihanaa viikonloppua sinne - toivottavasti aurinkoista!

  VastaaPoista
 2. Itsehän sitä on pahin kriitikkonsa, joka kyllä noteeraa jokaisen muhkuran ;-D. Tämä omien kuvien julkaiseminen blogissa on ollut hyvin kasvattavaa, se vaatii rohkeutta. Enkä oikein ymmärrä itsekään miksi tähän rupesin....

  Hyviä ostoksia ovat ja nautin niistä. Lennu Rovaniemen markkinoilta puki sanoiksi minunkin jossakin tuolla takaraivossa majailleet ajatukset kuluttamisesta ja erityisesti vaatteiden ostamisesta, joka on alkanut jo muistuttaa hamstraamista. Tänä vuonna siis vaateostoksissa järki käteen ja malttia.

  Hyvää viikonloppua, täällä Espoossa ainakin näyttäisi tulevan aurinkoinen päivä ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin minäkin sen Lennun postauksen ja kommentoinkin sitä. Olen hyvin pitkälle samoilla linjoilla. Minulla se 3 kuukauden vuorotteluvapaan aikainen pienempi käyttöraha selkiytti ihan kivasti ajatuksia. Paljon tarkemmin olen nyt töihin jo palattuani ostoksiani harkinnut - niinpä en alestakaan ole oikein mitään löytänyt. Kriteerinä on ollut se, onko just sitä, mitä haen tai tarvitsenko edes. Ja kuinka monta samanlaista minulla jo on. Ei ole tuon seulan läpi mitään päässyt.

   Poista
  2. Pääasia kai tässäkin on se, että tiedostaa asian ja miettii sitä omaa ostokäyttäytymistään. Useimitenhän vaatteita ei osteta tarpeeseen vaan aivan muista syistä ;-D.

   Poista
 3. Minusta ne sopivat kumpikin kauniisti! Housuissa töihin mennään täälläkin vaikka välillä alta kuoriutuukin hame tai mekko :)

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ;-D. Kuinka en ole tullut tuota ajatelleeksi aikaisemmin, siis sitä että kotoa lähtiessä voi olla housutkin ja sitten töissä ne vain riisutaan pois ja ollaan töissä mekossa tai hameessa. Olen vain aina ajatellut, etten talvella tarkene hameessa töihin lähteä....

   Mukavaa viikonloppua.

   Poista
 4. Hyvä Merja! Mekko on hyvännäköinen päälläsi! Aurikoinsta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari ;-D. Ihan tyytyväisenä olen mekkoja pitänyt, mutta nuo kuvat aina saavat aikaiseksi jonkinlaisen paniikkireaktion.

   Mukavaa viikonloppua.

   Poista
 5. Heippa
  Hyvät yhdistelmät, näyttävät just sun omilta, mukavilta ja tyylikkäiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ripsu ;-D. Mekot ovat tuntuneetkin aivan omilta, siis sellaisilta vaatteilta, joita haluan käyttää. Villaisina ne ovat kyllä aika lämpimiä ja nyt kun on lahtunut, ne ovat ehkä jopa liian kuumia työkäyttöön.

   Poista