8.12.2013

Kirppuja tämäkin

Kirppujen joukkoon lukeutuu myös tämä löytöni, Ilona Pellin pusero ja hame, saalistettu Tori.fi nettikirppikseltä ja ihan sattumalta.

En seuraa aktiivisesti nettikirpputorien valikoimaa, mutta aina silloin tällöin käyn katselemassa Huuto.netin ja muiden tarjontaa. Aikaisemmin en ollut löytänyt mitään kivaa, mutta viime keväänä sitten osuikin tämä puku kohdalle. En tosiaan miettinyt yhtään vaan otin heti yhteyttä myyjään ja sainkin puvun itselleni ;-D. Puku on Ilona Pellin vanhempaa mallistoa, myyjä kertoi ostaneensa sen vuonna 2008.



Puku on aika ohutta pellavaa ja metallikuitua, ilmeisesti tuo metallikuitu pellavan seassa tekee tuon rennon ryppyisen pinnan, josta pidän tosi paljon. Tosin onhan pellavakin rypistyvää, muttei ihan tuolla tavalla kuin tässä. Puku oli muutenkin aika ryppyinen kun kaivoin sen esille kaapista, olihan se ollut muutaman kuukauden taiteltuna hyvin pieneen tilaan. Silitin vähän puseroa, siksi se näyttää pikkasen erilaiselta kuin hame.

Kuva on aivan luvattoman kehno, mutta parempaa en saanut tämän päivän valossa ;-D. Puseron pääntie on aivan ihana, siinä on tuollainen toiselta puolelta kohoava kaulus ja hame on epäsymmetrinen, vaikka se ei oikein näy kuvassa. Hihat ovat pitkät ja kapeat ja niissä on halkiot hihansuussa, kuvassa hihansuut on käännetty ylös!

Ikävä kyllä minulla ei ole ollut vielä sellaista tilaisuutta, jossa olisin voinut pukua käyttää, mutta onpahan juhlavaate valmiina kun tarvis tulee.

12 kommenttia:

  1. Hyvä löytö! Tuo ryppypinta yhdistettynä epäsymmetrisyyteen, oikein kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmettelen itsekin tuuriani kun tämä puku osui kohdalle ja kokokin kävi ;-D. Silitin tuota puseroa, mutta totesin ettei se ole hyvä, parempi antaa puvun olla juuri niin ryppyinen kun on! Nyt tarvittaisiin vain kivat juhlat......

      Poista
  2. Hieno löytö - ja niin sanoo: Merjan mekko;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady, kyllähän tämä tuntuukin niinsanotusti oman näköiseltä ;-D. Tuo vähän rönttöinen ulkonäkö tekee siitä oman oloisen, ei liian hienon. Väristäkään en ole aivan varma, onko se musta vaiko hyvin tumma harmaa. Ehkä se kuitenkin on musta, mutta metallilanka pellavan seassa vähän keventää väriä!

      Poista
  3. Hei Merja, hyvä löytö. Tässä vaatteessa on kauniit yksityiskohdat.

    Jos tai kun silität, suojaa raudan pohja, jotta se ei raapiudu (metallikuitu).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kaisa, olen tosi iloinen että löysin tämän puvun ;-D. Ja kiitos vinkistä, enpä tullut ajatelleeksi silitysraudan pohjaa ollenkaan!

      Poista
  4. Vaate, jossa minäkin viihtyisin. Sulla on taas ollut onni matkassasi.
    Mulla on myös yksi vaate, jossa on jotain metallikuitua mukana. Se on sellainen kietaisutyyppinen ja ruskeasävyinen, merkkiä en muista (ei-suomalainen). Siinä on samanlainen rypistymisefekti, johon ihastuin. Mun vaatteeni pistelee ihan kauheasti paljaalla iholla. Se harmittaa ja alle on aina puettava alusvaate vaikkei se muuten sellaista kaipaisikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tiedän tuon kutinan ;-D. Minulla on takki, jossa on metallikuitua (se jonka värjäsin harmaaksi) ja se kutittaa vietävästi kaulaa. Kaulahuivi pitää aina asetella niin että se suojaa kaulan, Ja sen takin kanssa ei voi käyttää nahkalaukkua silleen ristiin rinnan poikki, se pahus hankasi nahasta väriä pois!

      Tätä pukua sovitellessa en ole huomannut kutitusta, mutta voi olla ihan eri asia jos sitä koko illan pitää. Tosin en ole niitä kaikkein herkkähipiäisimpiä, tässäkään asiassa ;-D. Joka tapauksessa tuo ryppyisyys näyttää minusta niin hyvältä!

      Poista
  5. Kaunis puku! Ihan sun näköinen. Tuollainen olisi ihana omassakin kaapissa, vaan ei taida olla niin hienoja juhlia että olisi käyttöä...:D "Linnanjuhliinkaan" ei tullut kutsua, pöh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari ;-D. Ei puku ihan niin hieno ole, etteikö sitä voisi ihan tavallisissa juhlissa käyttää. Tuo ryppyisyys tekee sitä vähän rennomman, voisin kuvitella käyttäväni pukua vaikkapa syntymäpäivillä tai vaikkapa pikkujouluissa.

      Tämän vuoden "Linnanjuhlissa" puku olisi varmaan myös ollut ihan sopiva, mutta eipä minullekkaan kutsua kuulunut ;-D.

      Poista
  6. Hieno löytö! Minä seurailen jonkin verran Huuto.netin tarjontaa - lähinnä olen yhtä merkkiä sieltä nyt metsästellyt ja olen aika monta löytöä tehnytkin. Itselläni on vähän tuurin kauppaa noiden sopivien kokojen kanssa, kun minulla on ympärysmittaa melkoisesti ja taas pituutta melko vähän :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos d-malli ;-D. Tuo kokoasia onkin aika hankala, varsinkin kirpputorilla, tarjolla kun on vain se yksi koko! Monta ihanaa vaatetta on jäänyt ostamatta ;-D.

      Poista