26.1.2014

Kevättä ilmassa

Tai ainakin ajatuksissa, eihän ihan oikeasti tammikuun lopussa vielä ole kevättä ilmassa ;-D. Lauhtunut sää saa aikuisen naisenkin ihan kevättunnelmiin ja mallailemaan vähän ohuempia vaatteita päälle. Ja halusin myös esitellä harkitun alennusmyyntiostokseni Cosilta! Ostos siis on harkittu, vaikka tuskin kovinkaan tarpeellinen, mutta kun puoleen hintaan sai! Ja sovittelin takkia ensimmäisen kerran jo syyskuussa, joten harkinta-aika ainakin lienee tarpeeksi pitkä ;-D.


Takki on viininpunainen, kaulukseton, malliltaan suora ja 100 % villaa! Takissa ei varsinaisesti ole vuorta vaan sisäpuolelle on laminoitu musta "windstopper". En tiedä mitä ainetta tuo sisäpuoli on, materiaaliksi kun kerrotaan vain villa. Ylemmän kuvan väri on se oikea, alakuva on aivan liian vaalea, mutta halusin näyttää takin kaula-aukon!
 

12 kommenttia:

 1. Kaunis takki. Tuo kaulukseettomuus antaa tilaa erilaisille huiveille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;-D. Kauluksettomuus minua viehättikin takissa ja tietysti väri, lempivärini!

   Poista
 2. Cosin vaatteet on ihanan ajattomia ja yksinkertaisia sisältäen kuitenkin aina jonkin kivan jekun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja Cosilta löydän aina mieleisiäni vaatteita. Itse asiassa minun ei kannattaisi muissa kaupoissa edes käydä ja Cosillakin harkitusti ;-D. Onneksi saimme Cosin myymälän Helsinkiin!

   Poista
 3. Kaunis takki. Tyylikäs ja mikä upea väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ;-D. Väri kyllä vaikutti ostopäätökseenkin, värillä on tosiaan väliä!

   Poista
 4. Kaunis väri ja malli takissa. Minä en ole ostanut COS:lta mitään, koska villa on minulle liian kutittavaa. Muutaman kivan mallin olen siellä nähnyt ja silkkisiäkin vaatteita sieltä löytyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;-D. Minua kutittavat angora ja mohair, mutta onneksi voin käyttää merinovillaa, se ei kutita yhtään. Cosilla on tosiaan myynnissä paljon luonnokuituja, kesällä näin siellä myös pellavaneuleita. Ja heillä tuntuu riittävän tavaraa myös alennusmyynteihin, jos vain malttaa odottaa......

   Poista
 5. Kaunis takki! Saat (näin jälkikäteen) luvan ostaa, varsinkin kun harkinta-aika oli noin pitkä:) Sitäpaitsi takkeja Suomessa aina tarvii;)

  Minäkin arvostan Cosin vaatteita, niissä on kauniit linjat ja hyvät materiaalit. Tosin usein käy niin, että vaate ei kaupassa henkarissa roikkuessaan näytä oikein miltään, mutta sitten päällä se saa muotoisan ja juuri nuo Innan mainitsemat jekutkin näkyvät.

  Harmi (tai onneksi) en asu pääkaupunkiseudulla, tosin työmatkoilla tulee välillä poikettua, mutta ei voi niin herkästi piipahtaa alennusmyynneissä.

  VastaaPoista
 6. Hyvä, että olet samaa mieltä takin ostosta ;-D. Ja ihaninta minun kannaltani on, että Cosin vaatteet mahtuvat XL-kokoisenkin päälle vaivatta!

  Minä taas olen töissä ihan Cosin vieressä, voin piipahtaa siellä koska haluan! Tiedostan kyllä, ettei siellä kannata alvariinsa juosta ;-D.

  VastaaPoista
 7. Kaunis takki ja väri sopii sinulle täydellisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Sara ;-D. Lempivärini, onneksi tämä väri on vähän niinkuin muodissa tällä hetkellä!

   Poista