27.1.2015

Suomalaisia suunnittelijoita, Maritta Ojapelto

Minulla on tainnut olla taas vähän tylsää, olen viettänyt luvattoman paljon aikaa Pinterestissä, mutta toisaalta olen myös löytänyt sieltä mielenkiintoisia juttuja!

Esimerkiksi tämän takin kuvan takaa löytyi lahtelainen designer Maritta Ojapelto, joka ainakin minulle oli tuntematon nimi. Tuo takki aivan upea, siinä on jotakin hyvin sotilaallista, mutta ehdottomasti hyvällä tavalla. Pidän kovasti myös tästä valkoisesta pellavamekosta, se näyttää aivan täydelliseltä hellevaatteelta. Lisää hänen suunnittelemiaan vaatteita löytyi Pinterestistä täältä ja myös hänen omasta taulustaan.

Kun seuraavan kerran eksyn Lahteen, aion kyllä poiketa hänen liikkeessään!

8 kommenttia:

  1. Nimi ei ole minullekaan entuudesta tuttu. Piti heti käydä tutustumassa hänen mallistoonsa. Onpa mielenkiintoisia vaatteita, joissa on omaperäisiä leikkauksia ja massasta poikkeavia ratkaisuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on mukava huomata, että Suomestakin löytyy näitä vähän erilaisten vaatteiden suunnittelijoita. Onhan tietysti nämä tunnetut nimet kuten Ilona Pelli, Yat Cheung, Noolan jne......

      Nämä vaatteet pitäisi kyllä nähdä ihan livenäkin ;-D.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Niin minustakin, pitäisi varmaankin tehdä retki Lahteen ;-D.

      Poista
  3. Nimi oli uusi tuttavuus, mutta tyyli on kyllä kiehtova. Erilainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun ehdoton suosikkini on tuo sotilaallinen takki, kaulus ja taskut viehättivät oikein erityisesti. Samoin muidenkin vaatteiden materiaalit, siellä oli käytetty nahkaa ja pellavaa yhdessä samassa vaatteessa, siitä tykkäsin. Ja minimalistisista koruista myös!

      Poista
  4. Ehdin nyt vasta kunnolla perehtyä tähän aiheeseen, vaikka luinkin postauksesi jo toissapäivänä.

    Huh, mitä vaatteita! Kiitos vinkistä. Nämä sinun loistavat vinkkauksesi olivat aikoinaan yksi iso syy, minkä takia blogiasi aloin lukemaan.

    Vähän vaarallinenkin oli nyt kyllä tämä postaus, tyttäreni nimittäin opiskelee Lahdessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa mukava kuulla, että vinkeistäni on iloa. Minusta on aina kiva tehdä postaus, kun löydän jotakin mielenkiintoista ja jos joku muukin asiasta innostuu on se vain plussaa hauskuuteen. Sinähän voisit tehdä tiedusteluretken Lahteen ja kertoa mitä näit ;-D.

      Poista