30.4.2015

Tallinnassa

Vietin pitkän viikonlopun Tallinnassa, edellisestä kerrasta olikin jo kulunut neljä vuotta. Olin sisarteni kanssa tyttöjen reissulla, jolla syötäisiin hyvin ja luuhattaisiin kaupoissa ja niinhän sitten teimmekin ;-D. Aikaisemmin olen joutunut Tallinnan kaupoissa aika usein toteamaan, etteivät vaatteiden koot ihan riitä enkä löydä sellaisia kenkiä kuin haluaisin. Nyt kävi toisin!

Tänä keväänä olen etsiskellyt matalia kävelykenkiä, jossa on terävä kärki. Olen katsellut netistä, kiertänyt Helsingin keskustan kenkäkaupat ja ainoat kengät, joita olen edes harkinnut olivat Vagabondin Marja loaferit. Niitä kävin hypistelemässä sekä Stockalla että Sokoksella ja sovitinkin pari kertaa, mutta ne eivät vain tuntuneet ihan oikeilta. Ja muistuttivatkin vähän liikaa vanhoja Rizzon kävelykenkiäni, jotka olen jo pistänyt kiertoon.

Kotiinlähtöpäivän sateisena aamuna eksyttiin Kaubamajan kenkäosastolle ja sieltä vihoviimeisestä nurkasta, 50% alennuksella, löytyivät etsimäni kävelykengät!


Ymmärtääkseni Angelo Carutti on Kaubamajan oma merkki tyyliin Stockan Global/Etcetera. Joka tapauksessa kelpoiset nahkakengät kelpoiseen 45 euron hintaan! Olen jo ottanut kengät käyttöön.

Viru-keskukseen oli sitten viimenäkemän tullut uusia kauppoja kuten Massimo Dutti ja Cortefiel, josta löysin simppelin puuvillasilkkisen, kaurapuuronvärisen neuleen kokoa XXL. Alennuksessa sekin, hinta pyöreät 30 €. Ostin heti ;-D.


Kauppojen kiertelyn lisäksi täytyi tietenkin kierrellä myös vanhaa kaupunkia, siellä kun riittää aina vaan katseltavaa. Tällä reissulla kävin ensimmäistä kertaa vanhan kaupunginmuurin sisällä, sieltä löytyi hurjia portaita ja kaikenlaisia sokkeloita. Ja tulihan otettua muutama kuvakin kaupungilla kierrellessä ;-D.










12 kommenttia:

  1. Hienoja löytöjä - kengät ovat just eikä melkein ja neule kaunis - ja varmaan ihana päällä!
    Hyvää vappua, Merja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen oikein tyytyväinen löytöihini, Tallinnan kirous päihitetty ;-D. Ja neule on pehmeä ja kevyt, eikä näy läpi! Kengät ovat vielä sisäänajovaiheessa, mutta hyvät niistäkin tulee...

      Hyvää vappua myös sinulle!

      Poista
  2. Hyvät löydöt olet tehnyt , kiva kun onnisti tällä kertaa :) neule näyttää ihanan pehmoiselta ja mukavalta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmaskin löytö oli, musta kaulukseton polvipituinen kevättakki, mutta se oli juuri sen verran väärän kokoinen että oli pakko jättää kauppaan. Mutta kaksi kolmesta on jo oikein hyvä ;-D.

      Poista
  3. Kivat kengät hankit sieltä ja neuleen. Mullekin tarttu mukaan nilkkurit ja pari muutakin vaatekappaletta, ehkä laitan niistä kuvan myöhemmin blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, sinuakaan ei vaivannut Tallinnan kirous ;-D. Jään odottelemaan kuvia....

      Poista
  4. Hienoja löytöjä, kengät varsinkin ovat tosi kivat. Ja tuo korusetti, kertakaikkisen upea. Iloista vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kengät ovat paitsi hyvän näköiset myös mukavat jalassa. Pidin tuosta korusetistä, se tuo mieleen jugendkorut. En ihan tarkkaan muista missä korukauppa sijaitsee, mutta olisikohan se ollut Raatihuoneentorilta lähtevällä Mündi-kadulla...

      Mukavaa vapun jatkoa ;-D.

      Poista
  5. No ei ollut kengät eikä neule hinnalla pilattu. Mikään ei tunnu niin hyvältä kun on malttanut olla ostamatta jotain vaatetta tai kenkiä, joita on etsinyt, kun ei ihan just omia ole löytänyt ja sitten yhtäkkiä, paikassa josta ei edes oikein kuvittele löytävänsä mitään, tulee vastaan se mitä on etsinyt ja vielä alennuksella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri niin ja silloin sitä oikein tuntee tehneensä löydön ;-D. Ainahan tuo ei onnistu, mutta sen verran usein kuitenkin että jaksaa etsiskellä epätodennäköisistä paikoistakin.

      Poista
  6. Oi miten kauniit kengät! Pidän valtavasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin, Tallinnassa oli kenkätarjonta muuttunut neljässä vuodessa. Löysin muitakin hyvännäköisiä kenkiä, mutta olivat vähän turhan hinnakkaita ja kävelykenkiähän olin vailla ;-D.

      Poista