28.9.2015

Syyslookkia

Muistatteko vielä Tripolis-mekkoni? Keksin ihan vahingossa uuden tavan käyttää sitä, nostan toiselta puolelta hiha-aukon olkapäälle ja saan ihan erinäköisen tunikan housujen kanssa käytettäväksi! Toivottavasti saatte kuvista sen verran selvää, että näette miten hauskasti mekosta tulee toispuoleinen ja miten hauskasti se vedostuu muuttaen mekon siluetin pyöreästä pussimaiseksi. Ja mallasin vielä uuden Ril'sin huivini koko komeuden päälle. Tykkäsin asustani, jota olen jo töissä käyttänyt, ilman huivia kylläkin. Ja huomatkaa uusi hieno Salmiak Studion viininpunainen ranneke ;-D.
 

Cosilta löysin tosi väljän epäsymmetrisen, melkein viittamaisen neuleen, joka on ohutta merinovillaa. Tätä neuletta en ole vielä päässyt käyttämään, on ollut niin lämmintä että se olisi ohuudestaan huolimatta ollut liian kuuma. Ja tämänkin kanssa piti sitten uutta huiviani kokeilla ja hyvinhän se tämänkin kanssa sopii ;-D.


Tunikoitten kanssa vanhat tutut kapealahkeiset housut ja uudet herrainkenkäni. Näitä Tamariksen kenkiä en voinut vastustaa, kun bongasin ne Tyyliä metsästämässä-blogista, en muistakaan koska viimeksi olisi tullut tuollainen "pakko saada nuo kengät" tilanne!

Apua, tästä postauksestahan joku voi saada sellaisen käsityksen, että olen shoppaillut oikein kunnolla! Eikä tietysti paljon erehdykkään ;-D.


8 kommenttia:

  1. Kivasti tuo huivi sopii molempien asujen kanssa. Kaunista syysviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sääli ettei näissä kuvissa oikein näy tuo huvin leopardiprintti, minusta se on se koko huivin pointti ;-D. Ja kuinka vaikeaa on saada mustassa mitään yksityiskohtia näkyviin! Mukavaa viikkoa myös sinulle.

      Poista
  2. Hauska hihaidea ja varsin tyylikäs daami.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos kehuista, joskus sokeakin kana löytää jyväsen ja heti sillä täytyy ruveta kehuskelemaan ;-D.

      Poista
  3. Hyvin shoppailtu;)
    Kaunis huivi - ja herrainkengät hienot!
    Tuo hihaidea on mainio - tykkään vaatteiden monikäyttöisyydestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaatteiden monikäyttöisyys on minusta aivan ihanaa, täytyy jälleen kerran kehaista Ilona Pellin vaatteita siitä, että niiden käytöllä vain mielikuvitus on rajana! Muistelenpa yhtäkin "hame niskassa" juttua parin vuoden takaa ;-D.

      Poista
  4. Eikö syksy olekin ihana vuodenaika! Mun mielestäni paras. Huivin kuosi paljastuu upeasti, kun vähän suurentaa kuvaa - ja kaunis on. Muutenkin niin tyylillesi uskollisia asukokonaisuuksia, ja kivat popot. Tykkään.

    Uudet hiukset! Olet vaan niin style lady. Hyvää syksyä toivotellen, Anja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anja, onpa mukava kuulla sinusta ;-D. Ja kauniit kiitokset kohteliaisuuksista!

      Tykkään kovasti syksystä ja odottelen jo malttamattomana, että se alkaisi kunnolla. Nythän on ollut vain tällainen syyskesä, tarvittaisiin kirpeyttä ilmaan ja jonkinlaista ruskaakin. Minulle syksy on uuden alku, ei niinkään vuodenvaihde. Joko sinua neuletyöt kutsuvat? Joka tapauksessa hyvää syksyä myös sinulle! Ja poikkeilehan taas blogissa ;-D.

      Poista