15.11.2015

Asukokeilu

Minua on jo pitkään viehättänyt A Girl And Her Wardrobe-blogin Deborahin tyyli kerrostaa paitoja. Hänen inspiroimanaan juolahti sitten mieleen kokeilla silkkipaidan ja villaneuleen yhdistämistä! Tämä tyyli ei oikein ole ollut ominta tyyliäni, mutta yllättävän hyvin se kuitenkin onnistui.

Otetaan siis H&M:lta ostettu ohut silkkipaita, joka on jäänyt vähälle käytölle sähköisyyden vuoksi. Sen päälle lisätään hauska, takaa pidempi Bitte Kai Randin ohut neulepusero ja alaosaksi kokeillaan sekä kapeita että leveitä housuja.

Molemmat kävivät, kapeat housut ovat ehkä luontevammat, mutta leveälahkeisten housujen kanssa yhdistelmä on vähemmän tavanomainen. Leveälahkeisten housujen kanssa laitoin silkkipaidan toisen etuliepeen ja osan neulepuseroa housunvyötärön sisään, että housujen etulaskostus näkyisi. Ja jalassa tietysti omasta kaapista vastikään löydetyt nilkkurit.


Omalla kohdallani kerrospukeutumisessa on avaisanana ohuus, kerrosten pitää olla ohuita ettei yhdistelmästä tule liian pullea, tuota pulleutta kun on jo omasta takaa ;-D.

2 kommenttia:

  1. Silkkipaidan ja neuleen yhdistelmä näyttää oikein mukavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli yllävän onnistunut kokeilu, nyt ajattelin kokeilla silkkipaitaa myös parin Ilona Pellin tunikan kanssa ;-D. Näin syksyllä on kiva kun niska on suojattu!

      Poista