14.10.2017

Kivoja juttuja

Vähän myöhäisherännäisenä olen vasta löytänyt "nettitavaratalot" Weecosin ja Ivalon, joista molemmista löytyy tosi hauskoja juttuja. Vaatteita ja asusteita. Paljon pieniä kotimaisia merkkejä, joista en ole ikinä kuullutkaan!

Niinkuin esimerkiksi Ivalon alta löytyvä Lankku, joka on suomalainen aurinkolasimerkki. Aurinkolasit tehdään lahjoituksena saaduista vanhoista skeittilaudoista. Ivalolta löytyvät myös kiinnostavat Klo Design ja Vestiarium.

Weecosin alta bongasin Neulomon, jonka vaatteet ommellaan Nokialla. Kivoja kohtuuhintaisia perusvaatteita, joissa koot eivät lopu kesken. Kokoja riittää skaalalla XS-5XL.  Samoin Weecosin alta löytyi vähän hintavampi, tamperelainen Mukava, jonka vaatteet myös suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Myös Weecosin alta löytyy Paula Malleniuksen MEM, jonka tuotteet valmistetaan kierrätysmateriaaleista.  Aivan huikeita vaatteita ja asusteita ;-D. Entäs sitten suomalainen Keli, joka valmistaa merinovillaisia urheiluvaatteita Suomessa! Ja tässä on vain muutamia Weecosista löytyviä kotimaisia merkkejä, jokainen varmasti löytää sieltä itselleen houkuttelevimmat jutut.

Vielä pari muualta bongattua kotimaista vaatevalmistajaa, pellavasta ja merinovillasta vaatteita Suomessa valmistava niinmun´design ja lahtelaisen MariMari-Putiikin oma mallisto, joka valmistetaan Lahdessa. Ja tietysti vanha tuttu Nanso, jonka outletista olen monet löydöt tehnyt ;-D.
4 kommenttia:

 1. Juuri tilasin tuolta Weecosilta tämän:
  https://www.weecos.com/fi/item/muoto-mona-jakku-10155-1210

  Odottaa postissa noutamista, joten vielä ei ole kokemusta. Ja tosiaan, paljon muutakin kivaa kotimaista tuolta löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kerro sitten jakun kanssa kävi.

   Mieli tekisi tilata tuolta Neulomolta https://www.weecos.com/fi/item/teija-hame-10135-1210, https://www.weecos.com/fi/item/hanna-paita-10055-1210-0 ja vielä https://www.weecos.com/fi/item/sanna-housut-10048-1210.

   Ja haalarikin kiinnostaisi, mutta se taitaisi olla liian hankala vaatekappale ;-D.

   Poista
 2. Oikein kiva jakku on! Tukevanoloista viskoosia.

  Ja tuon paketin mukana tuli lappu, että Nokian Neulomolla on pop-up -kauppa Nokialla joka torstai. Enpä ole tuota tiennyt, näin tamperelaisena voi jotain käydä katsomassa ihan paikan päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu, taidan tehdä tilauksen kunhan saan päätettyä mitä tilaan ;-D.
   Ja hyvä tietää tuo pop up-kauppakin!

   Poista