17.12.2012

Hurmaantunut harmaasta

Ihanassa Pinterest-maailmassa on kauniita muotikuvia loputtomiin. Harmaa väri on pyörinyt niin paljon ajatuksissani, että lähdin etsimään sieltä harmaata vaatemaailmaa. Kyllähän niitä löytyikin, vähemmän kuitenkin sellaisia, joissa olisi yhdistetty erisävyisiä harmaita ja jokin kirkas väri. Enkä ole kaikista kuvista ihan varma onko vaate harmaa vai musta, mutta haitanneekohan sekään mitään ;-D.

 Tässä harmaata, iskeekö harmaa vai haluatko mieluummin väriä?

9 kommenttia:

 1. Apua, ei olis pitänyt kurkata. Mä haluan noi kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, minä en pääse ulos Pinterestistä ;-D. Aina löytyy lisää ihanuuksia.....

   Poista
 2. Siis harmaa iskee ja lujasti:) t:-Anna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anna, kivaa että harmaaseen hurahtaneita on muitakin. Ja harmaaseenhan voi yhdistää tosi monia värejä. Onneksi sain jo kiskottua itseni ulos Pinterestistä, ennenkuin hukutan teidät kaikki harmaaseen ;-D.

   Poista
 3. Hei Merja, olipa tässä niin mahtava juttu että oksat pois. Harmaa väri on hieno, lempivärini, ja niinkuin sanoit siihen voi yhdistää vaikka mitä. Suosikkini on tumma metsänvihreä sen parina.

  Eniten kuitenkin hurmaannuin kollaasistasi - mitä asuja siihen olitkaan osannut poimia! Ei mitään tavallisia tusinapooloja, vaan taidokkaita, erilaisia ja inspiroivia neuleita ja jakkuja. Löysin heti monta ideaa seuraavaksi käsityöksi. Onnistuit myös koukuttamaan minut Pinterestiin. Siihen ei ole vielä kukaan ennen sinua pystynyt. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Preferita, olen itsekin aivan hulluna Pinterestiin ;-D. Ja haluan nimenomaan löytää sieltä sellaista johon ei arkipäivässä törmää, jotakin niin kaunista ja inspiroivaa, että pelkään saavani Stendahlin syndrooman kaikista näistä kauniista muotikuvista ;-D. Ja tuo Pinterestin Harmaa-taulu elää, lisään sinne uusia kuvia aina kun jotain kiinnostavaa tulee vastaan.

   Ja noissa neuleissa ajattelinkin sinua ja Aniaa, jotka osaatte kutoa melkein mitä vaan. Lukijoissa on varmaan muitakin neuletaitureita, joten kaikki nämä kauniit neuleet teille inspiraatioksi.

   Poista
  2. Näköjään seuraatkin Harmaa-pöytääni Pinterestissä, kivaa ;-D.

   Poista
 4. Harmaata heti tänne nyt!...:D Miksi se näyttää niin ihanalta ja omasta vaatekaapista ei löydy tällä hetkellä juuri mitään harmaata! Ennen käytin harmaata tosi paljon.
  Hyvää Joulua Merja sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmaa on ihanaa, en ole enää vain hurmaantunut harmaasta vaan olen aivan villiintynyt harmaasta, niin kuin huomaat ;-D.

   Hyvää Joulua myös sinulle.

   Poista