10.12.2012

Sukkamekko

Eksyin tässä muutamana päivä Cosin liikkeeseen ja siellä olikin tarjolla hauska harmaa neulemekko, jossa on epäsymmetrinen helma. Ihastuin siihen, vaikka sukkamekko XL-kokoisella ei ehkä ole kaikkein pukevin valinta. Ajattelin kuitenkin, että jo olemassaolevilla viitoilla siitä saisi ihan käyttökelpoisen ja sitäpaitsi halusin ostaa sen mekon ;-D.

Mallailin sitten mekon päälle tummanharmaata Pellin Vuotso-viittaa ja musta Pellin Luna-jakkua. Minulle on jo vuosien varrella kertynyt aika monta Ilona Pelliltä ostettua vaatetta. Olen aivan koukussa hänen suunnittelemiinsa yksinkertaisiin, mutta näyttäviin vaatteisiin. Olenhan niihin kyllä jonkinverran rahaakin käyttänyt, mutta melkein kaikki on hankittu kanta-asiakasilloista tai alennusmyynneista ja alennukset ovat olleet hyviä, kymmeniä prosentteja ;-D. Ja mistään muualta ei tämänkokoinen nainen saa niin istuvia ja pukevia vaatteita tai edes ylipäänsä päälle mahtuvia. Noh, noita mahtuvia ehkä nykyään saa Cosilta.

Mainitsinkin aikaisemmassa postauksessani, että en ole oikein tyytyväinen noihin mustiin avokkaisiini, ne ovat aivan liian tätimäiset. Noh, hautajaiskengiksihän ne olen alunperin ostanutkin. Olen yrittänyt nettikenkäkaupoista etsiskellä jotakin kivaa, avokkaissa pitäisi olla aika matala korko ja joku juju.

Tätä Clarksin kenkää olen vähän harkinnut, mutta ei tuossakaan oikein ole sitä jujua jota haeskelen. Ja onhan tuota korkoakin 7 senttiä, 5 senttiä olisi minulle aika sopiva. Tosin en ole vielä jalkautunut Helsingin kenkäkauppoihin, ne täytyisi vielä tsekata. Ja voisihan sitä odotella vielä vähän ja koluta sitten alennusmyyntejä.

10 kommenttia:

 1. Ostamasi mekko on oikein kiva ja lämpöisen näköinen. Se on hyvännäköinen kaikissa kuvissa, myös ilman viittaa ja silloinhan voi käyttää napakkaa alushametta alla. Ideana vain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ja totta puhut, kyllä näillä nykyisillä napakoilla alusasuilla saa aikaan ihan näkyvän muutoksen ;-D. Näissä kuvissahan ei sellaista ole päällä.

   Poista
 2. Kivan ja ehdottomasti myös lämpimän näköinen mekko. Kaikissa kuvissa minusta istuva ja muutenkin vallan sopiva. Punaiset sukkikset piristävät ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia, ihastuin kovasti noihin Kappahlin viininpunaisiin sukkiksiin ;-D. Sinä taas esittelit niin hauskoja kuviosukkiksia, että tekee ihan mieli kokeilla sellaisia.

   Poista
 3. Ihanan lämpöisen näköinen - ja muutenkin kivan oloinen. Sopii hyvin noiden Ilona Pellin jakkujen kanssa. Ja yksinäänkin on hyvännäköinen. Viininpunaiset sukkikset piste iin päällä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihastuin tuohon viinipunaiseen ja tuohan se väriä asuun. Nyt kun jostakin löytäisi silkkihuivin tuota viinipunaista sävyä. Tuo jakku on tosi kiva myös housujen kanssa ja kiinni, siinä on tuossa vasemalla olalla hakaskiinnitys. Pitäsiköhän sekin kuvata tai siis pitää tietenkin ;-D.

   Poista
 4. Vuotso-viitta näyttää tosikivalta - varmaan monikäyttöinen muutenkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kauhean ihastunut kaikkiin viittoihin ja muihin virityksiin, sitä ei varmaan voi olla huomaamatta ;-D. Täytyypä kuvata lisää viitta-asuja...

   Poista
 5. Sulle sopii nuo viitat tosi kivasti! Hauskaa, kun hameessa on epäsymmetrinen helma ja viittakin on epäsymmetrinen, täydentävät toisiaan!

  Minä ajattelisin, että tuossa voisi olla vaikka ihan matalatkin kengät? ei mitään ballerina-tyyppisiä, mutta sellaiset ronskimmat? Saappaat kyllä sopivat hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi, matalat kengät olisivat varmaankin ihan hyvä vaihtoehto. Nyt juuri ei tule mieleen minkä tyyliset, mutta ei tosiaan ballerinat. Täytyy lähteä kenkäkauppakierrokselle.

   Poista