12.12.2012

Tziporah, jälleen kerran

Fashionista Tziporah Salamon on sanonut: "Fashion has become something to buy, not to create. Where’s the joy? Where’s the play? Where’s the creativity?”.

Hänen oma tyylinsä on tosiaankin luovaa, iloisen leikkisää ja värikästä. Katso vaikka itse ;-D.

Mitä mieltä olette Tziporahin pukeutumisesta?


6 kommenttia:

 1. Onhan tuo räväkkää väri-iloittelua. Jos samantyylisenä menisi Suomessa työpaikalle tai kaupungille, niin saattaisi joidenkin suut loksahtaa auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, olisi tosiaankin hauska nähdä ihmisten ilmeet ;-D.

   Poista
 2. Ihanaa, värikästä. Jos minä ilmaantuisin työpaikalleni tuon näköisenä, saateltaisiin varmaan hoitoon. Jos ei kotona ehdittäisi ensin;) Mutta sitten eläkkeellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri niin, sitten eläkkeellä ;-D. Nyt varmaankin täytyy ruveta jo keräämään vaatevarastoa, josta sitten ammennetaan upeita, värikkäitä asuja.

   Poista
 3. Jokainen tyylillään, ei paha ollenkaan! Ja Nykissä ei kyllä jäädä tuijottelemaan. Mie voisin aivan hyvin pukea vaatteistaan joitakin hipahtavia ja folk-henkisiä kokonaisuuksia, mutta en pidä niistä glamour ja ufoviritelmistä. Hatut ovat useimmat kamalia, mutta niissäkin oli joitain kivoja hippiejuttuja.
  Luulenpa hänen pukeutuvan enemmän huomion takia kuin mukavuus- ja viihtyvyyssyistä, niinkuin sanoin, jokainen tyylillään ja motivaatiollaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään noista päänmyötäisistä hatuista, jotka ovat melkein kuin pipoja ;-D. En oikein edes osaa sanoa mikä minua niin kovasti viehättää Tziporahin pukeutumisessa, ehkä se ettei sillä ole mitään tekemistä sen muodin kanssa jota näytetään esim. naistenlehdissä. Ja hänellehän pukeutuminen on oikeastaan ammatti ja jossakin hän kertoi, että kokoaa asujaan jopa vuosien ajan saadakseen niistä juuri sellaisia kuin haluaa. Tuo kuulostaa vähän kummalliselta, minusta asujen pitäisi syntyä "lennossa" tyyliin, tänään haluan käyttää juuri tuota takkia ja siihen haluan yhdistää tänään juuri tuon päähineen jne. Ehkäpä juuri tuon suunnitelmallisuuden takia jotkut asut ovat aivan kuin naamiaisasuja....

   Mutta kaikenkaikkian Tziporahin asuja on mukava katsella ja ainakin minä tulen niistä hyvälle tuulelle ;-D.

   Poista