14.12.2012

Lisää harmaata

Olen viimeisen parin vuoden aikana hankkinut aika monta harmaata vaatekappaletta. Pidän harmaasta, sen on jotenkin pehmeämpi ja lempeämpi versio mustasta. Ja harmaasta löytyy niin monia sävyjä ja erisävyisiä harmaita yhdistämällä saa ihan mukavan eläviä kokonaisuuksia. Sitten vain lisätään joku väripilkku, kuten tuo violetinvärinen silkkihuivi, joka ei näissä kuvissa ehtinyt ihan kaulaan saakka.

Tässä tummanharmaat Marc Aurel-housut villaa, Pellin kilpikonnakauluksellinen Horn-paita ja Vuotso-viitta villajerseytä. Ja lämmintä on ;-D.

4 kommenttia:

 1. Minä tykkään harmaasta kanssa, etenkin talvella. Tuntuu, että puolet talvivaatteistani ovat harmaita. Jotenkin yhdistän itse sen vahvasti talveen värinä ja kesällä sitten en millään tahtoisi sitä päälleni laittaa. Hauskasti sitä mieltää tietyt värit tiettyyn aikaan.

  Tuo paita on hauska, tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 2. Kyllä harmaa on enemmänkin talviväri minullekin, mutta vaaleanharmaa käy kesälläkin. Ainakin pellava ;-D.

  VastaaPoista
 3. Nuo on niin kivan näköisiä ja ihanan lämpimän kuuloisia! Täällä villahiiri palelee heti jos vaatteessa ei ole edes osa villaa! Tilasin harmaata villalankaa, ajattelin neuloa lämpimän liivin.

  Rauhallista ja ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villa on kyllä niin ihanan lämmin materiaali, tykkään siitä. Minulla ainakin on sellaisia palelupäiviä, ettei mikään tunnu riittävän ja silloin ainoa apu on monta kerrosta villaa päällekkäin. Mukavaa joulunodotusta ;-D.

   Poista