6.12.2012

Omat tunnustukseni

A Blog with Substance haaste: kerro kahdeksan asiaa itsestäsi


Olen varsinainen kotikissa, viihdyn omissa nurkissani, tarvitsen paljon yksinoloa ja hiljaisuutta. En viihdy suurissa ihmisjoukoissa, siksi välttelen tavarataloja näin joulun alla, konsertteja yms.Rakastan lukemista ja luen suosikkikirjojani yhä uudelleen, joskus vain pelkästään suosikkikohtiani niissä.
Pidän patikoimisesta, olen haaveillut Pyhiinvaeltajien reitin kävelemisestä päästä päähän, koko 800 kilometriä tai vaeltamisesta Englannin nummilla. Pargassa patikoimme sisareni kanssa vanhoissa oliivipuumetsissä, se oli aivan huikeata. Pyhätunturi ja Ylläs ovat tulleet jo patikoiden tutuiksi.Viihdyn kotiseudullani Itä-Lapissa, mutta en haluaisi asua siellä vakituisesti. Ainakaan vielä ;-D.Vuonna 2006 teimme perheen kanssa neljän viikon autoreissun, ajoimme Tallinnasta Antibesiin ja takaisin. Sen jälkeen en ole käynyt Tallinnaa kauempana, ei yksinkertaisesti ole tehnyt mieli reissuun ;-D. Italiaan kyllä haluaisin pitkästä aikaa, ehkäpä jo ensi vuoden aikana saadaan matka aikaiseksi.
Tykkään kunnon talvesta, mutta inhoan jäisiä kelejä. Lunta ja pikkupakkanen on minun talvitoiveeni. Talvi voisi kestää joulukuun alusta helmikuun loppuun ;-D.Historia kiinnostaa minua, luen mielelläni historiallisia romaaneja ja pidän oikein erityisesti kolmesta Kaario Utrion kirjasta: Vaskilintu, Tuulihaukka ja Yksisarvinen. Mika Waltarista pidän myös erittäin paljon, luin jo koulutyttönä Sinuhen, Turms Kuolemattoman, Johannes Angeloksen ja tietenkin Mikael Karvajalan ja Mikael Hakimin. Nyt nuo kaikki kirjat ovat omassa kirjahyllyssäni.
Rakastan joulua, joulu on aivan taianomaista aikaa. Jouluna voi tapahtua ihan mitä vaan. Lahjojen antamisesta olemme jo luopuneet, mutta joulukuusi on ihan ehdoton. Jouluna pitää olla kuusen ja hyasinttien tuoksua, enkelikellon helinää, kynttilöitä, hyvää ruokaa, suklaata ja paljon kirjoja.
9 kommenttia:

 1. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia. Hyvää itsenäisyyspäivää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ripsu, hyvää itsenäisyyspäivän iltaa ;-D.

   Poista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää.
  Kauniita kuvia eri paikoista.
  -lapinleidi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos lapinleidi, muutama kuvaa pohjoisestakin ;-D. Hyvää itsenäisyyspäivän iltaa.

   Poista
  2. Tuttuja maisemia ;)
   -lapinleidi-

   Poista
 3. Ihania kuvia jälleen kerran! Mitäs minä nyt tunnustan kun puolet niistä on jo sinun blogissasi?...:D Kai sieltä kirjahyllystä löytyy myös Waltarin "Tanssi yli hautojen"??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari, voithan silti tunnustaa samat asiat ;-D. Eipä ole tuota Waltaria, enkä ole sitä koskaan edes lukenut. Olisikohan jo aika lukea se, täytyypä etsiä kirjastosta.

   Poista
 4. Kiitos tunnustuksesta Merja! Yritän ehtiä jatkamaan sitä eteenpäin.

  VastaaPoista
 5. Hei Krisse, ole hyvä vaan ;-D. Eihän näiden kanssa kiirettä ole, sitten kun ehdit...

  VastaaPoista