5.3.2013

evam eva, kaunista selkeyttä

Asukuvia en juuri nyt viitsi kuvata ollenkaan, kaikki käytössä olevat asuni olen jo kuvannut tänne. Käytössä siis mekkoja kera viininpunaisten sukkahousujen ;-D.

Pinterestin kuvamaailmassa olen huomannut innostuvani aika vaaleista sävyistä, sellaisista kesäisistä. Ja aina vähän päästä törmäsin kuvien tiedoissa vaatemerkkiin nimeltä evam eva. Vaatemerkki on japanilainen ja kovin läheltä ei evam evan vaatteita pääse ostamaan, lähimmät ostopaikat näyttävät olevan Itävallassa ja Espanjassa, nettikauppakin tosin on.

Vaatteet ovat hyvin selkeälinjaisia, värit rauhallisia perusvärejä ja materiaalit melkein luksusta, kasmiria, silkkiä, pellavaa, villaa, puuvillaa. Minua miellyttää erityisesti vaatteiden mittasuhteet, ne ovat niin kauniita ja sopusuhtaisia, värimaailmakin houkuttelee selkeydellään. Vaatteissa ei ole mitään ylimääräistä, mutta ne ovat silti kiinnostavia. Merkiltä löytyy myös kenkiä, yksinkertaisia ja selkeitä nekin.

Keräsin tänne kuvia evam evan vaatteista. Mitä mieltä olette vaatteista, miellyttävätkö ne?

p.s. Tervetuloa buduaariini Airi, toivottavasti viihdyt täällä ;-D.

4 kommenttia:

 1. No niin, tässä kävi just niin kuin pelkäsinkin. Ei pitäis klikata näitä sinun klikkejäsi - olisihan sitä pitänyt muistaa, miten kävi sen harmaan värin kanssa;) Ihania vaatteita - olisin huolinut jokaikisen. Samoin kengät. Noissa vaatteissa on jotain hyvin suomalaista - ja japanilaista. Värimaailmakin on kaunis.
  Mukavaa viikkoa sinulle sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin ensin, että tuo on joku pohjoismainen merkki, ehkä nimenkin takia ja vähän yllätyin kun se olikin japanilainen. Kävin nuuskimassa heidän nettikaupassaan, mutta sielta tilaaminen vaikutti kovin haastavalta. Nyt täytyy sitten vain katsella saman tyylisiä vaatteita jostakin muualta ;-D.

   Hyvää viikkoa myös sinulle!

   Poista
 2. Miellyttävät! Todellakin. Ja kiitos! Mallisto ja sen profiili on sellainen, että sopii monelle kroppatyypille. Vaatteet ovat, kuten sanot, selkeälinjaisia, mutta niissä on aina juju. Töihin en "voisi" pukeutua kuin joihinkin yksittäisiin vaatekappaleesiin noista, mutta kaikkialle muualle kyllä ja tahdon! Ladyn lailla ihastuin myös kenkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä nuo enemmän ovat sellaisia vapaa-ajan vaatteita. Tuo polvipituinen vaalea neuletakki on sellainen, jonka voisin kuvitella töihin ja yhdet harmaat "prässihousut". Nuo vaaleanruskeat avokkaat ottaisin kyllä heti ja nilkkuritkin ovat kivat.

   Kyllä tämä vaatteiden maailma on ihana, löytyy niin kauniita vaatteita, että riittää että ne ovat olemassa. Ei edes tarvitse omistaa......

   Poista