7.3.2013

Silkkineuleita

Joku bloggari, en kuolemaksenikaan muista kuka, vinkkasi Silkki Centeristä muutama aika sitten, en kyllä muista koska ;-D. Joskus 90-luvulla ostin sieltä silkkipaitoja, mutta olin jo kokonaan unohtanut koko kaupan. Minulla on sellainen mielikuva, että neuleita en sieltä koskaan ostanut, ne olivat jotenkin kummallisen mallisia. Pitkiä ja kapeita.

No, joka tapauksessa tuo vinkki jäi mieltä kaihertamaan ja vihdoin tulin poikenneeksi Kaivopihan Silkki Centerissä. Löysin sieltä alennuksessa ihan perusneulepuseroita, materiaali 100 % silkkiä ja ihan kivoissa väreissä. Hintaa oli 19,90 euroa!

Mukaan lähti munakoisonvärinen ja hiekanvärinen neule, olisin ottanut mustankin, mutta sitä ei ollut sopivaa kokoa.Paidan mitoitus on juuri sopiva minulle, jopa hihat ovat aivan sopivan pituiset ja minusta paidoissa oli vähän evam eva henkeä. Niin mallissa kuin väreissäkin. Poiketkaapa Silkki Centerissä katsomassa mitä kivaa siellä on, eikä ole maksettu mainos ;-D.

14 kommenttia:

 1. Ihania neuleita olet ostanut. Kiitos vinkistä, olin myös unohtanut koko kaupan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, joskus sitä vaan unohtaa kaupan, varsinkin jos vähään aikaan ei ole löytänyt sieltä mitään kivaa. Aion kyllä jatkossa pistäytyä siellä silloin tällöin ;-D.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä - tai oikeastaan muistutuksesta. Aikoinani poikkesin Helsingin reissuilla tuolla useinkin, mutta en enää viime vuosina. Pitääkin uusia tuttavuus - hyviä neuleita olet löytänytkin - noita voi käyttää vielä pitkään!
  Ihanaa naistenpäivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siellä tietysti myös paljon tavaraa, joka ei kiinnosta pätkääkään, mutta rohkeasti vain penkomaan rekkejä ;-D. Ja mielestäni mitoitus on tosiaan muuttunut siitä vuosien takaisesta ja nimenomaan minun kokoiselleni sopivammaksi.

   Hyvää Naistenpäivää ;-D.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Näyttävät todella kauniilta, pitänee siis käydä poikkeamassa jossain vaiheessa.

  Oikein hyvää naistenpäivä ja alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ole hyvä vaan, vinkkejä on mukava jaella ;-D.

  Hyvää naistenpäivää myös sinulle!

  VastaaPoista
 5. Höh ja pöh. Kuljen Kaivopihan Silkki Centerin ohi parikin kertaa viikossa. Ohi. Just niin. Ei ole ihan mun kauppa -fiilis jäänyt jostain vuosien vuosien takaa. Löytösi näyttävät ajattomilta ja ihastuttavasti evam evamaisilta. Kiitos vinkistä, astun reippaasti ovesta sisälle seuraavalla kerralla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauppahan ei tosiaan mitenkään mainosta itseään, se näyttää ulospäin sellaiselta vanhojen tätien kaupalta ;-D. Ja onhan siellä sellaistakin tavaraa, joka ei kiinnosta, mutta nämä simppelit neuleet kyllä innostivat. Varsinkin tuo munakoisonvärinen on juuri minun makuuni ja eikä tuo toinenkaan väri huono ole. Siispä sisään vaan.

   Poista
  2. Terveisiä Silkki Centeristä ;) Mulla on nyt noi ihan samat paidat kuin sinulla. Muistin, että sinun toinen olisi ollut musta, mutta mein maut menikin ihan yksiin. Se munakoiso on värinä tosi upea (mulla on saman väriset pitkikset) ja hiekanvärinen on vaan niin turvallinen ja suunnilleen saman värinen kuin mun Sarah Pacini (kiitos) -pökät!
   Kaupassahan on kai kaikki -70 %. Liike lopettaa kokonaan ja myyvät varastonsa loppuun. Myyjä ei osannut sanoa, riittääkö varastoa pariksi kuukaudeksi vai vuodeksi. Muu tarjonta oli juuri sellaista kuin muistelinkin, mutta nämä paidat on kyllä ihan kymppiostos. Kiittelen sinua jälleen :)

   Poista
  3. Kivaa, ollaan samiksia ;-D. Kävin muuten vielä eilen siellä nuuskimassa ja löysin kuin löysinkin myös mustan neuleen omassa koossani.

   Ja apua, ovatko ne tosiaan lopettamassa! Pitääkö mennä vielä hamstraamaan muutama neule! Vai riittäiskö kolme ;-D.

   Poista
  4. Just kun löydettiin se :(

   Toivottavasti et tykkää huonoa, että menin ja matkin. Musta(kin) jäi vähän kaivelemaan ;)

   Poista
  5. Niinpä, monta vuotta meni hukkaan ja kuinkahan monta hyvää vaatetta jäi löytymättä ;-D.

   En missään tapauksessa tykkää huonoa "matkimisesta", minusta on hauska vinkata jos löydän jotakin kivaa. Ja vielä hauskempaa jos joku on samaa mieltä ja hankkii samanlaisen. Minuakin jäi torstaina se musta kaivelemaan, mutta nyt sekin on hankittu!

   Poista
 6. Muistan kuinka sitä 90-luvulla tuli todella paljon käytettyä silkkivaatteita, sitten se jäi, mutta ehkä olisi aika verestää noitakin muistoja ihan livenä ;)

  VastaaPoista
 7. Jos haluat verestää silkkimuistoja Silkki Centerissä, on parasta toimia nopeasti ;-D. Liike onkin lopettamassa ja siellä on loppuunmyynti. Juuri kun uudelleenlöysin paikan, tylsää...

  VastaaPoista