16.3.2013

Projekteja?

Olen viettänyt paljon aikaa Pinterestissä silmäillen kaikkia yksinkertaisia juttuja ja saanut kaikenlaisia inspiraatiokohtauksia, milloin mistäkin. Sormet syhyyvät kutomaan ja ompelemaan. Kaikki kotoa löytyvät Modat ja Suuret käsityölehdet on käyty läpi ja ideat suorastaan surisevat pääkopassa.

Haluaisin ommella evam eva henkisen suoran pellavamekon, 3/4 hihalla. Haluaisin kutoa beigenvärisen neuletakin. Haluaisin ommella väljät housut. Haluaisin kokeilla kankaiden pinnan kulutusta esim. hohkakivellä (huomaatteko kuka on katsellut "Haluan oman vaatemalliston" sarjaa). Mutta mutta....Missä järjestyksessä aloittaisin, rupeaisinko ensin kutomaan vai tekisinkö loppuun saapaskorun? Ompelemisessa ainakin pitäisi ensin piirtää kaavat vai ottaisinko kuitenkin ensimmäiseksi esille kaikki pellavakankaani?

Ehkäpä sittenkin istun ensin alas ja rauhoitun!

6 kommenttia:

 1. Voi ei, älä istu alas, älä rauhoitu! Juuri tuollaisena elämä on ihanaa. Kun on oikein monta palloa ilmassa yhtä aikaa.

  Vaan on sinulla mielettömän upeita pellavakankaita. Mitkä värit! Vähemmästäkin sekoaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisusta, niinhän se on, että mitä enemmän mukavaa tekemistä sen hauskempaa elämä on ;-D.

   Taidan aloittaa tänään piirtämällä mekon kaavat ja kantapään kautta oppineena pesen kankaan ennen leikkaamista ettei tule kutistumisyllätyksiä. Ja tuo pellavakangasläjä on useamman vuoden ostosten tulos.

   Poista
 2. On niin paljon ideoita, mutta niin vähän aikaa niiden toteuttamiseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta, työssäkäyminen vie niin paljon aikaa ;-D. Iltaisin ei oikein jaksa aloittaa mitään, joten tehokasta työaikaa ovat vain viikonloput, huokaus.....

   Poista
 3. Voi miten ihania pellavakankaita! Sama juttu täällä ei tiedä mistä aloittaisi, kutoisiko kaunista sukkaa, päällystäisi jakkaroita pellavalla vai korjaisi vaatteita... Niin paljon kivaa ja niin vähän aikaa! Hyvää sunnuntaita pellavien keskelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan heikkona pellavaan ;-D.

   Tuo päättämättömyys on pirullista, yleensä siitä seuraa ettei aloita mitään. Ehkä pitää tehdä ihan suunnitelma, missä järjestyksessä teen mitäkin tai edes lista siitä mitä haluan tehdä!

   Poista