23.3.2013

Kotikissa liikenteessä

Minulla, kotikissalla, oli aika rankka viikko! Keskiviikkona bloggareitten lukijailta Nectarinessa ja torstaina Kluuvi Vip Shopping, joista molemmista selvisin kuitenkin aika vähin ostoksin.


Nectarinen kassini sisälsi kauniinvärisen puuvilla/silkkihuivin ja nahkaisen rannekkeen.


Kluuvista taas nappasin Jackpotin pellavaisen mekon. Rento mekko, joka on kuitenkin tarpeeksi asiallinen myös töissä käytettäväksi. Aika optimistista ostaa kesämekko, vaikkei edes kevät tunnu tulevan ;-D.

En oikein onnistunut ottamaan mekosta kuvaa, jossa olisi oikea väri. Mekko on siis ruskea, ei vihreä eikä khaki eikä edes oliivi ;-D. Tosin ei sillä väliä minkä värinen, harmittaa vain se ettei kamera suostu toistamaan värejä oikein!


Nyt onkin sitten mukava lorvia kotona verkkareissa koko pitkä viikonloppu! Rentoa ja mukavaa viikonloppua teille kaikille!

p.s. tervetuloa uudet lukijat Pauska ja Elena K

12 kommenttia:

 1. Huivi on upea ! Mäkin ostin rannekkeen mutta beigen kultaisilla koristeilla :)

  No jo oli sulla rankka viikko. Itse jouduin olemaan töissä perjantaina 8-19 ja olin kyllä eilen illalla ihan poikki.

  Rentoa ja rauhallista viikonloppua sinulle !

  VastaaPoista
 2. Tuo huivi suorastaan huuteli minua siellä Nectarinessa, värit ovat niin ihanat, niinkuin materiaalikin. Sekä huivi että ranneke ovat olleet jo käytössä.

  Nykyään ei enää kovin paljon tarvita kun olen jo aivan raato ja rankaksi tämän viikon teki juuri se, että kahtena peräkkäisenä iltana oli menoa, vaikkakin mukavaa ;-D. Ja minä sentään olen kirjanpitäjä, joka menneinä vuosina on tehnyt tammi-maaliskuussa tasaisen pitkää päivää tai ehkäpä juuri siksi......

  Hyvät viikonloput myös sinulle ;-D.

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi, raikkaat värit. Keväthuivi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, siinä vain on sellaiset värit, joihin heti ihastuin ;-D. Näin tuota samaa Marc O'Polon huivia muissakin väreissä torstaina Kluuvissa, mutta tuo mustapohjainen on mielestäni edelleenkin paras. Sopii niin hyvin kaikkiin mustiin vaatteisiini ;-D.

   Poista
 4. Kivoja löytöjä. Mä kävin viime syksynä digijärkkärikurssin, kun oli jo monta vuotta kameran omistanut, mutta harmitti välillä kun ei ymmärtänyt säätöjen päälle... Nyt tosin kun ymmärtäisi niin usein tulee kuvat otettu sitten helpoimman kautta eli IPhonella. Ehkä mä kesää kohden kaivan taas mun digijäkkärin kovempaan käyttöön ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän pärjäillä tuolla pienellä Canon Ixuksella, en kerta kaikkiaan jaksa ruveta miettimään uutta ;-D. Ja haluan, että kamera mahtuu käsilaukkuun, joten järjestelmäkamera ei taida olla minulle sopiva....

   Poista
 5. Huivi ja rannekoru ovat kauniit, mekko on vallan hurmaava. Tykkään! Pokkarilla pärjää musta aika pitkälle, järkkäreissäkin on niitä pieniä, omaankin olumpukseen on olemassa sellainen ihan pieni linssi tarvittaessa. Mutta eipä näistä kuvista kyllä huomaa, että ovat pokkarilla otettuja. Tai sitten en vaan näe eroa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huivia ja ranneketta olen jo käyttänyt, mutta mekko joutuu vielä odottelemaan sitä lämmintä kesää ;-D. Pärjään kyllä tuolla pikku pokkarillani aika hyvin muuten, mutta joskus, ei siis aina, värintoisto aiheuttaa harmia.

   Hyvää pääsiäisviikkoa!

   Poista
 6. Huiviasi ihastelinkin jo Nectarinessa, mutta on se niin kaunis että ihastellaan uudelleen :)

  Mekko näyttää myös hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ne käyvät hyvin yhteen, siis huivi ja mekko ;-D. Nyt vain kesää odottelemaan, että pääsisi mekkoa kayttämään!

   Poista
 7. Kauniit värit tuossa huivissa. Etköhän pikapuoliin pääse mekkoakin kokeilemaan, yksi huraus ja ollaan kesässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletpa sinä optimistinen ;-D. Vaikka tottahan se on, kesä tulee ajallaan, vaikka kevät jäisikin pois välistä!

   Poista