20.3.2013

Lukijailta Nectarinessa

Vietin hauskan illan BW:n, Mapsin, Tuijan ja Marjukan lukijaillassa ja tapasin mukavat bloggarit ihan livenä. Niinkuin myös Dahlian, Saran, Caelian ja Pauskan. Oli tosi jännää tavata ihan oikeassa elämässä bloggarit, joista osaa on seurannut jo pitemmän ajan.

Muutaman kuvankin näpsäisin illan aikana.Jotakin pientä tarttui mukaankin, kiitokset vaan Nectarinen mukavalle porukalle ;-D.

13 kommenttia:

 1. Aivan valtavan ihanaa oli kyllä tutustua ihan livenäkin! Kiitos oikein mukavasta seurasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenta Dahlia, oli mukava tavata ;-D. Vähänlaisesti oli tosiaan kuvia kameraan tallentunut, mutta jotain kuitenkin. Ja olihan se seurustelu mukavampaa kuin kuvaaminen.....

   Poista
 2. :) ensi kerralla jutellaan enemmän, alanpas seurata blogiasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kerralla tosiaan enemmän ;-D. Mukava, että edes muutama sana tuli vaihdettua! Ja tervetuloa buduaariini...

   Poista
 3. Kiva olit nähdä, Merja, olisin mielelläni jutellut kanssasi enemmmän. Kotimatkalla Leean kanssa totesimme molemmat, että olet tyylikäs aikuinen nainen, ja rohkea. Hienoa että bloggaat kanssamme.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tuija (ja Leea) kauniista sanoistasi, minähän ihan häkellyn ;-D. Juttua olisi kyllä riittänyt pitempäänkin, aikaa oli loppujen lopuksi vähän kaikkeen siihen jutusteluun. Oli tosi mukava tavata!

  VastaaPoista
 5. Oli kiva tavata ja jutustella! Sinun täytyy esitellä kaunis ostoksesi täällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Caelia, kiva kun tulit käymään ;-D. Täytyy kyllä esitellä, eilen illalla en vaan viitsinyt ruveta sitä kuvaamaan. Molemmat ostokset ovat tänään jo käytössä.....

   Poista
 6. Oli kiva tavata! Saanko käyttää postaukseeni ekaa kuvaasi? Mainitsen tietenkin sen olevan täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mutta joo, siinä näkyy muitakin. Voinkohan käyttää sitä sittenkään.

   Poista
  2. Minun puolestani voit käyttää kuvaani, mutta tuosta muiden näkymisestä en osaa sanoa mitään. Eikä kuvasta oikein saa rajattuakaan muita pois kokonaan. Itse en edes ajatellut asiaa tuolta kannalta.


   Poista
 7. Kiitos Merja mukavasta seurasta ! Oli todella kiva tavata livenä :) Olisi ollut mukava jutella enemmänkin . . . mutta pitihän meidän katsella niitä vaatteitakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se oli, että kaikkea ei millään ehtinyt ;-D. Jutustelu taisi jäädä vähän vähälle, kun piti koluta sekä kenkäkauppa että vaatekauppa. Mutta seuraavalla kerralla sitten. Joka tapauksessa oli mukava tavata!

   Poista