30.3.2013

Kenkiä ja kenkälaatikoita

Viime viikonloppuna peuhasin kenkävarastoni kanssa, olen säilyttänyt kenkiäni niiden omissa laatikoissa, siis jos vain olen saanut laatikon mukaan. Laatikot ovat tietysti kaikki eri kokoisia ja näköisiä ja laatikkopino ei koskaan ole asettunut nätisti. Syksyllä löysin Char and the city blogista nämä Clas Ohlsonin kenkälaatikot ja ihastuin niihin. Olen joskus aika hidas toimimaan, joten sain hankittua kenkälaatikot vasta pari viikkoa sitten ja nyt olen siirtänyt kenkäni näihin kauniisiin laatikoihin.

Samalla tein sekä löytöjä että löysin huteja. Löytöihin kuuluvat nämä 2000-luvun alkupuolella Ziosta ostetut Muxartin balleriinat, jotka ovat jääneet tosi vähälle käytölle, koska siitä huolimatta että koko on oikea, ne ovat reunoista aika kovat ja painavat ikävästi. Ja pohjat ovat liukkaat, mutta siinä asiassa ainakin suutari voi auttaa eli uudet pohjat vaan. Nyt olen tassutellut viikon verran kotona villasukissa ja näissä kengissä, pehmittänyt niitä. Näissä kenkäkuvissa kamerakin on onnistunut, kenkien väri on juuri se aivan oikea!

Ostin myös muutaman saapaslaatikon, niissä on mukana muovinen tuki saappaitteen varsien sisään, hyvästi rullatut sanomalehdet ;-D.Tämä pino miellyttää silmääni kovasti, vaikka eihän se ihan suora ole!

16 kommenttia:

 1. Voi että, upealta näyttää laatikkorivi !!! Mistä liikkeestä löysit nuo laatikot, talvella etsin niitä Kampin liikkeestä, mutta en löytänyt ?

  Kenkäsi ovat kauniit, toivottavasti pehmenevät ja pääset niitä käyttämään :)

  VastaaPoista
 2. Ostin laatikot juuri tuolta Kampin liikkeestä viikko sitten lauantaina, toivottavasti niitä on vielä siellä ;-D.

  Kengät ovat ainakin venyneet sen verran, etteivät paina enää. Nyt vain suutarin kautta käyttöön. Mummi sanoi aina "Kyllä aika tavara kaupittee" ja totta puhui!

  VastaaPoista
 3. Voi että mikä kaunis pino! Pitää ehdottomasti suunnistaa sitten reissun jälkeen Clasulle tutkimaan tilannetta, se on niin tetriksen pelaamista saada nuo eri kokoiset kenkälaatikot mahtumaan niille varattuihin tiloihin, että tekevät nuo hian hyvää varmasti!

  Nuo kengät ovat kauniit, toivottavasti pääset pian pitämään niitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, varsinainen tetris, jossa ei voi pärjätä!

   Kengät ovat jo käyttökelpoiset, käytän ne vielä suutarilla ja otan aluksi töihin sisäkäyttöön pehmenemään lisää....

   Poista
 4. Suurkiitokset vihjeestä. Täällä on talon suursiivous/järjestäminen meneillään.
  Luen blogisi säännöllisesti ja on hauskaa seurata kun ikä ja koko on aika lähellä.
  Terveisiä Pohjanmaalta/E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, mukavaa että vinkistä on apua! Tämä turhan tavaran karsiminen ja tarpeellisten uudelleenjärjestely on meillä varsinainen ikuisuusprojekti, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.

   Ja kiitos kommentistasi, on mukava tietää vähän enemmän lukijoista, ettette ihan jää pelkiksi numeroiksi bloggerin kävijälaskurissa ;-D.

   Mukavaa pääsiäisen jatkoa sinne Pohjanmaalle.

   Poista
 5. Minäkin jo kerran nuo laatikot bongasin, nyt on kyllä pakko lähteä hankintareissulle, jotta saan kengät järjestykseen, kiitos muistutuksesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan, aika kauan se laatikoitten hankkiminen kesti minullakin ;-D.

   Poista
 6. Ihanat on kengät ja vau mikä järjestys... Omaa kenkävarastoani en kehtaisi näyttää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näkisitpä sen mikä on rajattu kuvan ulkopuolelle ;-D.

   Poista
 7. Hyviltä vaikuttavat kenkälaatikkosi ja kätevää kun näkee avaamatta mitkä kulkupelit sisällä on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaiken muun lisäksi laatikon voi avata ja ottaa haluamansa kengät hajottamatta pinoa. Kätevää sekin ;-D.

   Poista
 8. Mä muistan noi Muxartit! Ihastelin niitä monta kertaa Kämp Gallerian Ziossa, enkä ymmärrä, miksen ostanut niitä. Oisko ollut koko loppu. Ovat iättömät. Ja, onko siitä jo niin monta vuotta? Siellä oli laukkukin samaa materiaalia :)
  Noin kenkälaatikot on kyllä ihan huiput.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä taitaa olla aikas samanlainen maku, nuo olivat silloin sellaiset pakko saada kengät ;-D. Ja muistan kyllä sen laukunkin, olisin halunnut senkin, mutta se oli muka niin kallis!

   Kenkälaatikot ovat tosi kätevät ja minusta kauniitkin.

   Poista
 9. Oma kenkävarastoni on levinnyt jo miehenikin vaatehuoneeseen ja juuri tuo laatikoiden koon vaihtelevuus vaikeuttaa kauniiden pinojen aikaansaamista, joten pitääpä hakea noita tasakokoisia laatikoita " miesten tiimarista".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä saa kyllä silmää miellyttäviä pinoja ;-D. Ja tasakokoisina laatikot menevät aikaisempaa pienempään tilaan! Suosittelen.

   Poista