29.3.2013

Hyvää huomenta

Tänä aamuna oli niin kaunis auringonnousu ja huurteisen sumuinen maisema, että siitä täytyi ottaa pari kuvaa. Tajusin, että en ole oikeastaan kuvannut mitään tammikuisen Pyhätunturin reissun jälkeen. Tähän täytyy kyllä tulla muutos.

Vaikka kevät ei tunnu etenevän ja pakkasia riittää, ainakin auringonvaloa on ollut riittävästi. On ihan sellainen olo kuin olisi vihdoin herännyt talviunilta ;-D. Meri näyttää vielä olevan paksussa jäässä, mutta aurinko kyllä lämmittää jo niin paljon, että eiköhän nämä lumet ja jäät sula ennen kesää.....

Lopuksi vielä vähän tuhruinen kuva nousevasta täysikuusta, toissailtana.

p.s. Caelia, tervetuloa buduaariini.

10 kommenttia:

 1. Huikeat maisemat! Meilläkin olisi merinäköala, mutta kun asutaan maan tasossa, ei näy. Muutama este. Harmittaa oikein, etten kanna kameraa oikeastaan koskaan mukanani. Luontokuvaus kiinnostaisi kovasti.

  Edellisen postauksen innottamana noukin esille omat pellavamekkoni todetakseni ne vielä aivan liian kesäisiksi. Mutta ei tässä enää kauaa mene!

  Leppoisia pyhiä kauniisiin maisemiin!

  VastaaPoista
 2. Maisemat ovat tosiaan upeat, tosin jos olisi ikkunoita myös etelään olisi siellä suunnassa näkymät ihan avomerelle, mutta ihan hyvä näinkin ;-D. Asumme kahdeksannessa kerroksessa, talossa joka on rakennettu korkean kallioisen mäen päälle.

  Minullahan on vain Canonin Ixus pokkari, jota helppo kantaa mukana ja olen sillä kyllä ottanut ihan mukavia kuvia. Haluan, että kamera on pieni. Olympus PEN Miniä olen harkinnut, noin ihan ajatuksen tasolla. En ymmärrä kameroista yhtään mitään, joten ole aika epävarma siitä mitä haluan/tarvitsen. Mutta kuvaaminen on kivaa!

  Olen jo pitänyt uutta pellavamekkoani kotona, ihan harjoituksen vuoksi. Ja kesää odotellessa....

  Mukavaa ja rentouttavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Ihanat maisemat! Huikaisevan kauniita kuvia kyllä otettuna myös.

  Oikein hyviä pyhiä :)

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kaunis oli kyllä koko kuun nousu ja se tapahtui tosi nopeasti, en ihan ehtinyt ottaa kuvaa siitä kun kuu oli vasta puoliksi näkyvissä ;-D.

   Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

   Poista
 5. Ihania kuvia. Tänä aamuna oli jännän näköistä. Puiden yläosat huurussa ja alaosat eivät. Mielettömän upea kuvaussää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on ollut parina aamuna juuri tuollainen puiden latvat huurteessa-keli ja täällä Espoossa myös jollakin tavalla usvaista. Juuri sellaisia aamuja, että tekee mieli ottaa kuvia.

   Poista
 6. Oi miten kauniita ja rauhoittavan näköisiä kuvia , hienoja olet saanut ! Hyvää pääsiäistä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;-D. Maisemat ja ilma olivat juuri niin houkuttelevia, että olihan ne kuvattava.

   Hyvää pääsiäisen jatkoa!

   Poista