8.4.2013

Kevätaamu

Huomenta vain täältä talvisesta Espoosta, kaunis aurinkoinen pakkasaamu. Ja nyt on sentään jo huhtikuu ja kevään pitäisi olla jo hyvässä vauhdissa. Tämä kyllä pikkasen jo rupeaa ketuttamaan, eikö tämä talvi lopu ikinä!

Noh, minkäs teet, täytyy vain nauttia siitä mitä on. Ainakin aurinko paistaa ja maisema on kovin kaunis ;-D. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!


9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Minä niin silmät solmussa aamulla taapersin autolle, että ei kyllä tullut maisemia ihasteltua. Nämä ovat kerrassaan ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia. Minulla on tänään vapaapäivä, mikäs tässä oli aamulla maisemia ihaillessa ;-D.

   Poista
  2. P.S. Blogissani on pieni yllätys sinulle.

   Poista
 2. Paljon on lunta sielläkin, tässä tiireilen olisivatko kuvat Haukilahti-Matinkylä vinkkelistä, Soukka eikä Espoonlahti se ei varmaankaan ole, noista saarista niin päättelen ja laivakin siellä jossain pilkotti. Kiitos, tulipa Espoo mieleeni ihan kivalla tavalla muistelen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvat on otettu yhdestä noista mainitsemistasi paikoista ;-D. Onhan Espoolla puolensa, kuten vaikkapa tuo meri!

   Poista
 3. Merja, saanko muuttaa teille? Ja mielummin ihan heti? Teillä takatalvi ja räntäsadekin on noin kaunista katseltavaa. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Preferita, vaikka heti, omaa huonetta en uskalla luvata mutta sohva on kyllä vapaa ;-D. Kieltämättä tässä kerrostalossa korkealla asumisessa on hyvät puolensa.

   Poista
 4. Hienoja kuvia. Mä olisin tänään halunnut lähteä lomapäivän kunniaksi valokuvaamaan, mutta sitten joutuikin lähteä shoppailemaan. No molemmilla on puolensa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju. Täytyyhän shoppailukin hoitaa ja onhan päivä huomennakin, siis valokuvausta varten, eiväthän ne toisiaan pois sulje ;-D.

   Poista