9.4.2013

Uusi leikkikalu

Hankin muutama aika sitten iPod Touchin, ei minulla oikeastaan mitään tarvetta moiselle ollut, halusin vain sen ;-D. Leikkikaluksi. Olen pikkuhiljaa harjoitellut sen käyttöä ja yleensä edes ymmärtämään mitä kaikkea sillä on mahdollista tehdä.

Kaiken musiikkini olen tietysti siirtänyt sinne ja kuviakin ottanut muutamia. Aleksin Zion värikäs ikkuna houkutteli tänä aamuna nappaamaan muutaman kuvan iPodilla, ihan testimielessä. Eiväthän nämä ihan maailman terävimpiä kuvia ole, mutta kyllä näistä näkee mitä näyteikkunassa on.

 Oletteko huomanneet, että Fredan Ziossa on tapahtunut jotakin uutta? Minä en ole huomannut, mutta aion kyllä käydä katsomassa!

p.s. Petra, tervetuloa buduaariini ;-D.

16 kommenttia:

 1. Onhan se niin, että tulee aina halu ikuistaa kaikki kaunis ympärillään ja aina digijärkkäriä halua mukanaan kantaa. Mä nykyään nappaan suurimman osan mun kuvistani IPhonella... Kivoja leluja nämä.

  VastaaPoista
 2. Ihan hyviähän nuo kuvat on! Onko iPod Touch se pienempi vehje kuin ipad???? Kamalaa, mulla on iphone ollut sata vuotta ja en ton vertaa tiedä, huomaa kyllä miten tekniikkaorintoitunut olen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos olis vakaampi käsi kuvat olisivat luultavasti terävämpiä, lisää harjoitusta vaan. On se iPod pienempi kuin iPad, se on sellainen puhelimen kokoinen ja aika ohut, säilytän sitä sellaisessa iPhonelle tarkoitetussa kotelossa. Joo, minäkin puhun aiheesta ihan kuin jotakin ymmärtäisin ;-D.

   Poista
 3. Merja... Blogissani on sulle jotain ;)

  VastaaPoista
 4. Hei vaan, Dahlian kautta tänne löysin! :)

  Upeita juttuja ikkunassa! Etenkin tuo keltainen laukku, aijai...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Petra Pauliina, mukavaa että löysit tänne ;-D. Tuo ikkuna on juuri sellainen keväisen värikäs ja keltainen laukku on mielestäni hauskan värinen ja hyvän mallinen. Onneksi en tarvitse uutta laukkua ;-D.

   Poista
 5. Ihania värejä, varsinkin tuo keltainen laukku!

  Kyllä ne kaikki i-perheen tuotteet ovat vaan niin kivoja vempeleitä, kaikkia hauskoja sovelluksia sun muita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kevät on näköjään hyvin värikäs sekä laukuissa että kengissä, ihan kivaa.

   Ystättäreni on luvannut vähän opastaa minua iPodin kanssa ja esitellä mitä kaikkea kivaa hänen iPodistaan löytyy ;-D.

   Poista
 6. Punainen laukku! Kirkaisin minä täällä ja herätin horroksessa torkkuvan miehen :D Ihania värejä, niin herkullisia ja upean kirkkaita.

  Hyviä kuvia minusta kyllä. Vaikka olenkin omppujen kanssa ihan solmussa mikä on mikä, meillä kun niitä ei ole (ja jos mieheltä kysytään niin ei tule ja koska Kotinörtti nimitys on ihan aiheellinen korjaustaitojen puolesta niin olen päätynyt esittämään vain vienoja väritoiveita eri vempeleistä).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo punainen on kans hauska, se on malliltaan ihan klassinen ja väri on räväkkä punainen. Harjoittelen vielä lisää kamerakäden vakautta, en noita kuvia ottaessani oikein saanut pidettyä kättä vakaana. Kyllä tuon iPodin ihan peruskäyttökin on ollut aika haasteellista ;-D.

   Poista
 7. Punainen laukku, punaisia kenkiä, ihanuuksia oletkin kuvaillut! Meillä on perheessä tällä hetkellä pojalla sekä vanhemman mallin iPod Touch - siis verkkoon pääsee, mutta kameraa siinä ei ole - ja hänellä on iPhone, tytöllä on pienempi iPod. Minun on tehnyt mieli ostaa itselleni iPad ja olen käynyt muutamaankin otteeseen hiplaamassa kaupoissa, mutta...perheessä on tällä hetkellä 4 tehokasta pöytäkonetta, 3 kannettavaa konetta, älypuhelimia - itsellä Samsung Galaxy SII, maalla on pöytäkone ja vanha kannettava, lisäksi Isännän työkannettava ja minun työkannettava (jota tosin harvoin jaksan kannella kotiin), joten olen vielä pidättäytynyt. Mutta kun poika muuttaa kesällä/syksyllä pois kotoa ja vie mennessään ainakin 1 pöytäkoneen ja 1 kannettavan, niin joskohan silloin? Yksi huono puoli tuossa iPadissa tosin on - ja sama kuin Dahlian Kotinörtillä - niitä en osaa korjata ja viritellä - Windows -käyttiksillä varustettuja sentään jonkin verran;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun kännykkäni on varsinainen kapula, Nokian ainakin kymmenen vuotta vanha perusmalli ;-D. Jostakin syystä en halunnut iPhonea vaan nimenomaan iPodin, jolla voi tehdä kaikkea muuta paitsi soittaa!

   Poista
 8. Mä tunnustan... Mulla on myös tuo iPad, joka on johtanut äärimmäiseen laiskuuteen, eli makoilen lokoisasti sängyssä huovan alla ja lueskelen teidän ihanien blogeja!!! Pakko liputtaa sille! Se on laiskan taivas, ja siihen kun voi kirjojakin tilata ja katsella vaikka ohjelmia ruutu.fi:stä tai muualta. En voisi enää elää ilman sitä, vaikka nämä kirjoittelut hoituu vanhalla kannettavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. iPad on ihana, sillä voi tehdä vaikka mitä. En edes vielä tiedä mitä kaikkea ;-D. Olen sillä jo katsellut ja kuunnellut youtubesta Maria Callasia laulamassa Casta Divaa, uskomatonta ;-D.

   Poista