20.4.2013

Värisekoituksia

Preferitan postaus Leo + kulta poiki kommenteissa keskustelun korujen värimieltymyksistä. Hopea ja valkokulta taisivat olla kommentoijien suosikit, mutta Lady of the Mess nosti esiin ajatuksen eriväristen jalometallien sekakäytöstä ;-D.

Hänellä samoin kuin minullakin oli syvälle iskostunut ajatus, ettei erivärisiä koruja muka voisi sekoittaa, se kun ei ole hyvän maun mukaista! Ja tätä käsitystähän lähdetään nyt ihan naisissa rikkomaan, tästä lähtien käytetään hopeaa ja kultaa iloisesti sekaisin!
Hopeisia ja kultaisia sormuksia rinnakkain samassa sormessa, kultakellot ja hopeaketjut samaan ranteeseen taikka eri ranteissa mutta kuitenkin yhtäaikaa käytössä. Runsautta määrissä ja väreissä!Ja lisätään vielä samaan soppaan kupariketjut ja pronssikorut, kaikki mikä näyttää hyvältä yhdessä. Ja jos ne näyttävät hyviltä yhdessä, käytetään niitä yhdessä! Ei se hyvä makukaan niin vakavaa ole, niinkuin ei muotikaan.

Aurinkoista lauantaita kaikille.

2 kommenttia:

  1. Munkin pitäisi päästä kulta- ja pronssikorujen käyttökurssille;)
    Todennäköisesti kyllä reputtaisin - niin vahvassa ovat hopea-valkokulta-platina -juureni.

    VastaaPoista
  2. Olen myös hyvin vahvasti hopea/valkokultatyyppi, mutta yritän nyt ottaa tuon kultakellon ja sormuksen käyttöön. Opettelen nimenomaan sekakäyttöä ;-D.

    VastaaPoista