17.4.2013

Löytöjä omista komeroista

Komeroita siivotessani olen löytänyt tavaroita, joita en oikeastaan muistanut edes omistavani. Niinkuin vaaleanruskean Longchampin nahkalaukun noin vuodelta 2002.

Laukku on reilun kokoinen olalla kannettava malli, jossa on irroitettava sisälaukku, neppareilla kiinni ja sisäpuolella pari sivutaskua. Laukku oli aikoinaan kovassa käytössä, kylläkin vain kevät-/kesälaukkuna. Laukun kanssa käyvät hyvin muutama vuosi sitten ostetut Espritin matalakorkoiset avokkaat tai nuo aikaisemminkin esitellyt Muxartin kengät. Kaikki ihan käyttökelposia edelleen.


Ja onhan minulla jotakin uuttakin, maanantaina Stockalta ostettu mustapilkullinen, vanhan roosan värinen silkkihuivi. Preferita ja Sari esittelivät omat leopardinsa ja mietinkin, kävisiköhän tämä huivi leopardista? Tämän lähemmäksi muodikasta eläinprinttiä en taida päästä ;-D.

Tämä omasta komerosta shoppaaminen on tosi kätevää ja hyvin edullista, suorastaan ilmaista.....

12 kommenttia:

 1. Välistä on hyvä kaivella niitä kaappejaan. Itsekin viime viikolla tajusin, että vaikka ostan paljon vaatteita, niin kaapissa on silti jotain sellaisia, joita ei ole halunnut hävittää ja kas, kas...nyt ne on taas muodissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinkin voi käydä kun tarpeeksi kauan hautoo jotain vaatteita ;-D.

   Minulla on nyt pyrkimys saada komeroni siihen kuntoon, että tiedän tarkkaan mitä niissä on. Koville se raivaus ja järjestely ottaa, mutta se on vain tehtävä!

   Poista
 2. Löysin tänään vaatekaapistani vaatteiden väliin pudonneen kauniin lyhythihaisen tummansinisen puseron, jota en muista koskaan edes nähneeni. Täysin ylläri siis, laitoinkin sen samoin tein päälle töihin. Mukavia tämmöiset yllätykset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa mukava yllätys, varsinkin jos ei edes muista nähneensä koko puseroa ;-D. Ikävä puoli komeroiden siivoamisessa tiptop-kuntoon on, ettei sitten enää voi tehdä tämmöisiä löytöjä! Pitäisiköhän vielä vähän harkita asiaa....

   Poista
 3. Ihana laukku! Minun komeroni perukoilta ei löydy yhtäkään longchampia tai mulberryä vaikka kuinka penkoisin. Itse asiassa, omistin minä kerran Longchampin (en tosin nahkaista), mutta se oli sattunut jäämään makuuhuoneeseemme juuri ikkunan alle silloin, kun mies sai inspiraation ryhtyä maalaamaan ikkunanpokia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävipäs sinun Longchampillesi ikävästi!

   Tämän oman Longchampini ostovuoden muistan siitä, että 2002 siirryttiin euroon ja laukku maksoi silloin noin 200 euroa, en missään tapauksessa olisi ostanut 1200 markkaa maksavaa laukkua, mutta 200 euroa tuntui aivan eri asialta ;-D.

   Poista
 4. Wau, tuollaisia löytöjä minäkin tekisin mielelläni! Laukku on hieno ja huivi ihanan herkkä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin juuri kannattaisiko tosiaan jättää komeroiden siivous ja tehdä muutaman vuoden välein hyviä löytöjä vaiko tylsästi vain tietää mitä komeroissa on ;-D.

   Poista
 5. Kyllä vaan kelpaisi täälläkin tuollaisia löytöjä tehdä. Laukku on kaunis - ja ihanan kokoinen - sinnehän mahtuu vaikka mitä - ja tuo sisälaukku on kätevä! Huivi on suloinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukkuun tosiaan mahtuu melkein mitä vain ja olen aina tykännyt tuosta irroitettavasta sisälaukusta. Minulla on joskus ollut tuo sisälaukku matkoilla kosmetikka yms.pussina.

   Huivi on aivan ihanan värinen, kuvissa ei ihan se oikea väri näy. Ja käytössä on jo!

   Poista
 6. Kyllä sitä omasta vaatekaapista vaan löytää kaikkea kivaa. Kirpparille tavaraa kaivaessani löysin kaikkea "uutta" käyttöön. Toki myyntiinkin tavaraa.

  Laukku on kaunis ja upean kokoinen. Samainen laukku on täällä mustana. Huivi on kerrassaan herttainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin mustan laukkusi nähdä jossakin postauksessasi ja ohimennen ajattelin, että samanlainen laukku kun minulla ;-D. Taidan ottaa laukun käyttöön tänä keväänä, sinne mahtuu hyvin eväätkin!

   Ja huivista tykkään tosi paljon, tuo vanhan roosan väri on lemppareitani.

   Poista