1.5.2012

Näyteikkunaostoksilla, sarjan päätös

Tässä vappupäivän ratoksi viimeinen pläjäys näyteikkunakuvia tällä erää. Eihän tätäkään sarjaa voi pitkittää loputtomiin eli karsin kuvia rankalla kädellä. Harmittavan monta kuvaa tosi upeista somistuksista jäi pois, koska heijastukset olivat niin pahoja ettei kuvia voinut käyttää. Oletko valmis kierrokselle ;-D? Jatketaan siis Fredaa pitkin Fredrikintorille.

Fredrikikatu 16, Ruuturouva

Tässä kuvassa on Advanced Style-henkinen jakku, vaikka eihän sitä kyllä paljoa erota.

Albertinkatu 12, Fiona Timantti  

Albertinkatu 12, Vivadesign Albertinkatu 10
Albertinkatu 10, Kaunis Veera
Korkeavuorenkatu 2, AnnabellaKorkeavuorenkatu 3, Valkoinen Elefantti
Tämän kaupan ikkunat olisin erityisesti halunnut kuvata, koska ne ovat aina tosi kauniisti somistetut, mutta heijastukset olivat erityisen pahat. Ainakin sain kuvattua nämä kengät ;-D
Korkeavuorenkatu 5, by Marja
Näyteikkunat ovat hyvin korkealla, alareuna suurinpiirtein nenäni tasalla, siksi tämä vähän outo kuvakulma.Tarkk'ampujankatu 1, Ilona Pelli

Korkeavuorenkatu 11, Lilly

Korkeavuorenkatu 13, La Alpaca
Ratakatu 1, Acateem
Ratakatu 1, Harri SyrjänenIso Roobertinkatu 4-6, UFF


Yrjönkatu 12, Nappitalo

Nämä kuvat halusin näyttää, vaikka näissä onkin aika pahat heijastukset. Mallinuken päälle on kieputettu kangasta puvuksi ja siinä on sitten kaikenlaista nauhaa ja muuta somistetta. Aivan upean näköinen somistus.
Yrjönkatu 12-14, Villisilkki


Yrjönkatu 12-14, Huonekaluliike KlassikotFredrikikatu 45, Red Shoe


Tässä nämä kuvat, olipa aikamoinen rutistus saada kuvat blogiin. Kuvaaminen oli paljon helpompaa, tosin vietin reilun kolme tuntia kierrellen kaupungilla. Monta näyteikkunaa jäi kuvaamatta, mutta oli tämä niin hauskaa, että voisin tehdä joskus uudelleenkin. Ajattelin, että näistä kuvista voisi olla iloa varsinkin muualla Suomessa asuville.

2 kommenttia:

  1. Hei, näistä on todellakin iloa täällä Oulun suunnalla asustavalle :) seuraavalla työmatkalla voisi yrittää ehtiä käydä parissa kaupassa. Kiitos. - patsy -

    VastaaPoista
  2. Hei Patsy, jostakin minulle täysin mystisestä syystä kommenttisi ei näy tällä blogissa vaikka sainkin sen sähköpostiini ;-D, mutta ei anneta sen häiritä sen enempää.

    Mukava, että kävit ja oikein iloinen olen kommentistasi. Ajattelin tosiaan, että muualla Suomessa asuvat katselisivat mielellään näyteikkunakuvia ja olen ilahtunut, että vahvistit käsitystäni.

    Yritän vielä keksiä, miten saisin kommenttisi näkyviin.....

    VastaaPoista