12.1.2013

Täsmäiskuja


Olen vähän vältellyt kaikenlaisia kauppoja nyt alkuvuonna, mutta tällä viikolla tein täsmäiskut Cosiin ja Kenkäfriikkiin. Enkä poistunut kummastakaan kaupasta tyhjin käsin.

Cosin vaatteisiin olen ihastunut tässä syksyn mittaan, siellä myydään sellaisia yksinkertaisia perusvaatteita joista pidän. Myöskin vaatteiden mitoitus on minulle kohtuullisen sopiva ja se on kyllä aika harvinaista. Ja siellä saa ystävällistä ja hyvää palvelua, kiitos kaikille Cosin myyjille ;-D.

Sinne siis katselemaan mitä onkaan alennuksessa ja kuinkas ollakkaan siellä oli 50% alennuksessa juuri se musta villainen neulemekko, jota olin jo katsellut Cosin nettikaupassa. Mekon yläosa on paksumpaa "joustinneuletta", helma ja hihat ohuempaa sileää neuletta. Pituus täydellinen, juuri polven alle, käy sekä housujen kanssa tunikana että ihan vaan mekkona.






Siinä sitten Cosilla pyöriessäni silmääni osui toinenkin mekko, viininpunainen myös villainen kotelomekko ja siinäkin alennusta 50%. Nappasin senkin sovitukseen ja sehän oli sopiva. Tai mitä nyt hihat vähän kiristivät allien kohdalta, mutta sen en antanut häiritä. Mekossa on taskut ja vetoketju takana, sekin käy sekä tunikaksi että mekoksi.






Olen pitkin syksyä katsellut uusia nilkkureita, vanhat ovat jo aika kuluneet, jopa pohjat. Tiesin tosi tarkkaan millaiset nilkkurit haluan, tällaiset niiden olla pitää. Arvaatte varmaan, että juuri tuollaisia teräväkärkisiä matalia nilkkureita ei löytynyt nettikaupoista, mutta muistin nähneeni jo alkusyksystä Kenkäfriikissä jotakin joka vähän muistutti tuota haluamaani nilkkuria. Siispä sinne katsomaan olinko muistanut oikein. Eivät ne ihan sellaiset olleet, enemmänkin bootsit, mutta ne kuitenkin miellyttivät minua ja niinpä otin ne. Niissä on ainakin tukevat pohjat, joiden läpi eivät pikkukivet tunnu niinkuin vanhoissa nilkkureissani, eivätkä ole liukkaat. Kengät ovat jo olleet käytössä ja hyviksi todettu.






Mitenkäs teidän ostoksenne aleista, onko ostettu jotakin vaiko vain katseltu? Vai onko edes käyty aleissa?

Tervetuloa buduaariini anneaulikki ;-D.

22 kommenttia:

  1. Mitä herkkupaloja nuo mekkosi! Näiden kuvien jälkeen oma vaatevarastoni näyttää tuskastuttavan tylsältä. Puhumattakaan Pinterest-fiilistelyjesi jälkeen. Toisaalta - nyt ainakin tiedän, minkälaista kohti pyrin. On se jotain jo sekin. Kiitos inspiraatiosta Merja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan, Preferita ;-D. Ja sinun vaatevarastosi ei missään tapauksessa ole tylsä!

      Olen tosi tyytyväinen Cosin valikoimiin ja tulen varmasti vierailemaan siellä tiuhaan, varsinkin kun hinnatkin ovat tosi edulliset. Noiden molempien mekkojen alkuperäinen hinta on 89 €, joka on tosi vähän mekosta joka on 100% villaa.

      Poista
  2. Kivat ostokset olit tehnyt. Itse olin tänään ystäväni kanssa kuusi tuntia ale shoppailemassa. Kävimme kyllä kahvilla ja syömässä välillä niin taas jaksoi kierrellä kauppoja. Oli tosi kiva päivä ja teimme hienoja alelöytöjä kumpikin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorempana tuli harrastettua lauantaisin juuri tuollaisia pitkiä shoppailupäiviä ;-D. Nykyään olen tullut aika laiskaksi shoppailijaksi, enää ei edes vaatteiden katselemisen ja hypistelyn ilo saa liikkeelle samalla tavalla kuin ennen.

      Mukavaa, että onnistuitte tekemään hienoja löytöjä ;-D.

      Poista
  3. Hyviä ostoksia. Toi lila mekko on ihan nami. Mä olen kierrellyt oikein olan takaa kerrankin - ja mitään en ole löytänyt. En yhtikäs mitään! En edes normihintaisina.
    Ehkä teen vielä ensi viikolla yhden rynnistyksen, ehkä en. Paitsi, jos pääsen ensi viikonloppuna Helsinkiin - siellä on kyllä parikin sellaista putiikkia, jotka mielelläni koluaisin. Turku on koluttu. Ja verkosta en osta. Kun en tykkää palautella sopimattomia. Ja sun Pinterest-sivuillesi en uskalla enää tänään mennä;)
    Ihanaa viikonloppua sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus ei vaan löydä mitään, ei alesta eikä edes normihinnalla, siksi ostankin melkein aina jos tulee jotain kivaa vastaan. Ja kaikkein pahinta on jos on joku mielikuva siitä mitä haluaisi, varmasti ei löydy mitään ;-D.

      Jos Helsinkiin tulet, käyhän myös Cosin liikkeessä, Galleria Esplanadissa (entinen Kämp Galleria).

      Tiedätkö, minäkään en oikein uskalla mennä Pinterestiin, sieltä on niin vaikea päästä pois ;-D.

      Mukavaa viikonloppua myös sinulle.

      Poista
    2. Juu - Cos on listalla;) - ja blogistani löytyy tunnustus sinulle;)

      Poista
  4. Onpas kertakaikkisen hyviä ostoksia. Tuo musta neulemekko on varmasti vallan kytännöllinen ja hyvä. Ja nuo buutsit! Vautsi!

    Täällä kaivataan jo kevättä siihen tahtiin, että ostoksetkin alkavat painottua niin kevään väreihin kuin kaikkea muuta kuin villaisiin vaatteisiin.

    Rentouttavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä villaisten hamstraus johtuu lähinnä siitä, että töissä on tosi kylmä. Enkä ole vielä edes ehtinyt ajatella kevättä ;-D. Mutta viimeistään maaliskuulla se kyllä iskee, siis kevätvaatteiden kaipuu....

      Mukavaa, rentoa sunnuntaita myös sinulle.

      Poista
  5. Ihania mekkoja olet löytänyt! Onneksi minun ei tule käytyä siellä Cosin liikkeessä, menisin varmaan päästä pyörälle...:D Ihanaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin yritän käydä Cosilla hyvin harkitusti, tosin alessa käydessäni näin muutaman kiinnostavan normaalihintaisen vaatteen ;-D.

      Mukavaa sunnuntaita myös sinulle.

      Poista
  6. Hitsin hienot bootsit - onnea!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ;-D. Ovat ihanan pehmeää nahkaa ja uskoisin, että vain paranevat käytössä...

      Poista
  7. Kiva löytää muitakin samanikäluokan bloggaajia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan meitä sentään muutama, kiva että löysit blogiini ;-D. Ja kävinkin samantien kurkkimassa hauskaa blogiasi.

      Poista
  8. Cosissa olen käynyt pari kertaa ja oli muutamia kivoja löytöjä. Pitääpä piipahtaa uudestaan! Kivat mekot olet löytänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen töissä ihan Cosin lähellä, joten kiusaus käväistä katsomassa mitä uutta on tullut, on melkein vastustamaton ;-D.

      Poista
  9. Hei,

    Blogisi on inspiroiva. Jäin heti koukkuun:)

    Yksi asia harmittaa kovasti. Taustaväri on niin tumma, että blogia on vähän vaikea lukea. Mobiilisti lukeminen on mahdotonta.

    Terv. Vakkarilukija Kiinasta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos viestistäsi, mukavaa että viihdyt buduaarissani. Katsotaan mitä voin tehdä tuolle taustavärille, pitäähän blogia voida lukeakin ;-D.

      Poista
    2. Kävin bloggerissa muuttamassa asetuksia niin, että mobiilinäytössä on valkoinen pohja. Minulla ei kuitenkaan ole mobiililaitetta, joten en tiedä onnistuiko asetuksien muutos, paraniko luettavuus?

      Poista