8.6.2013

Päivän asu perjantaina

Vietin eilen miellyttävän illan ystäväni kanssa, teimme hitaan kävelylenkin pitkin Helsingin rantoja. Pysähdyimme Cafe Ursulassa, seurasimme valkoposkihanhien touhuja nurmikolla ja juttelimme mukavia. Täydellinen tapa viettää lämmin kesäinen perjantai-ilta ;-D.

Asukuvaa en eilen tullut ottaneeksi, mutta tässä edellisen postauksen uudessa asucombossa menin koko päivän. Aamulla sää vaikutti sen verran epävakaalta, että valitsin housut ja pitkähihaisen puseron ja se olikin hyvä valinta eiliselle!

Lisäksi minulla oli tietysti viime kesänä hankittu kesäkassini, joka mätsäsi erittäin hienosti myöskin viime kesänä hankittuihin sandaaleihini.

Olen vieläkin aivan ihastunut noihin sandaaleihini, minusta ne ovat niin hienot ;-D. Harvoin viime vuosina enää on tullut vastaan sellaisia kenkiä, joihin ihastuu heti, mutta nämä sandaalit olivat rakkautta ensi silmäyksellä!

14 kommenttia:

  1. Olisin minäkin rakastunut - ja tuohon laukkuun myös. Kiva asukokonaisuus koko eilisen asu - laseja myöten! Ihanaa lauantaipäivää sinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos ;-D. Viihdyin oikein hyvin eilisessä asussa, se oli kaiken muun lisäksi mukava päällä!

    Mukavaa remonttipakoilupäivää sinulle ;-D.

    VastaaPoista
  3. Heippa - laukku on tod. hyvä - ymmärrän, että tykkäät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kauniin ulkomuotonsa lisäksi se vetää aikamoisen määrän tavaraa, eväät ja sateenvarjon mukaanlukien ;-D.

      Poista
  4. Kaunis laukku, kauniit sandaalit myös ja kivat kultaiset remmit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään erityisesti tuosta kultaisten remmien ristiinsulkemisesta ja tiilenpunaisesta väristä.....

      Poista
  5. Heipsistä hei Merja !
    Minä vakkarivierailija olen odotellu postaustasi siitä ompelemastasi pellavatunikasta tai mekosta ... kuinkas sille on käynyt :-)
    Tykkään tyylistäsi todella paljon ... huokailen vaan niiden ihanien kauppojen perään joista kirjoittelet ja teet hankintojasi... aah... mulle on vaan niin korkee kynnys lähtee sinne etelään soppailemaan.... kesäterveiset marjatta

    VastaaPoista
  6. Hei Marjatta, mukava kuulla sinusta ;-D. Vaikka pistit kyllä tiukan kysymyksen, pellavamekko on niinsanotusti vähän vaiheessa eli suorastaan alkutekijöissä. Juuri tänään mietin, että ottaisinkohan nyt sen viikonlopun projektiksi. Saisin sen edes aloitettua ;-D.

    Vaikka täällä pääkaupunkiseudulla on tosi hyvät shoppailupaikat, minun kokoiseni/malliseni naisihmisen on aika hankala löytää sopivia vaatteita. Onneksi on tullut uusia tulokkaita, esim. COS, joiden vatteiden mitoitus on reilu ja hinnat kohtuulliset.

    Sitten kun sattuu muutakin asiaa tänne pääkaupunkiin, voi samalla käydä kaupat katsastamassa ;-D.

    VastaaPoista
  7. Ihanat kengät ja laukku. Kyllä tuollainen kahvilakulttuuri on niin ihanaa, kun ei ole kiire minnekään ja näin upealla ilmalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju ;-D. Kahvilat ovat ihania, niissä vain tulee käytyä ihan liian harvoin.

      Poista
  8. Tänään kadulla tuli vastaani nainen, jonka huomasin. Autolla ohi ajaessa hän vaikutti jotenkin niin tyylikkäältä. Jälkeenpäin mietin, mikä sen teki. En ehtinyt nähdä vaatteiden yksityiskohtia tms. Ainut minkä noteerasin, oli se, että pusero ja kengät olivat tismalleen samaa punaista. Olin iloinen - pelkästään värivalinnalla voi tehdä tyylikkään vaikutelman! Tai noh, ehkä hänessä oli jotain muutakin, mitä en ehtynyt noteerata. Kai se kuitenkin on kokonaiskuva, mikä ratkaisee.

    Sinäkin olet valinnut juuri niinkuin ainakin ennenvanhaan opetettiin: kengät ja laukku samaa väriä, niin hyvältä näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi ;-D. Olen samaa mieltä kanssasi, loppujen lopuksi kokonaiskuva ratkaisee ei yksittäiset vaatekappaleet tai asusteet! Ja tyylikäs kokonaisvaikutelma on monesti aika pienestä kiinni ja vähemmän on tosiaankin enemmän. Amen!

      Poista
  9. Kauniit sandaali ja laukku myöskin ! Sopivat ihanasti yhteen mustien vaatteiden kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara ;-D. Näin kesällä täytyy vähän keventää tuosta "kaikki mustaa" lookista ja minusta tuo tiilenpunainen kullalla höystettynä on aika kiva!

      Poista