22.11.2013

Lisää kirppuja

Tämän jerseymekon löysin jo kevättalvella UFF:ista ja tykkäsin heti siitä. Yksinkertainen, upean värinen ja kaikin puolin käyttökelpoinen mekko mekkohullulle.


Tarkemmin mekkoa tutkittuani huomasin, että se ei ollutkaan tehdastekoinen vaan joku oli ommellut sen ihan itse! Ja kun sen tajusin, muistin heti mistä tuo malli oli tuttu.

Moda-lehden numerossa 5/2011 on tuohon mekkoon kaavat! Olin katsellut mekkoa Modasta ja ajatellut, että tuossapa kiva ja tyylikäs mekko, vaikuttaa aika helpolta ommella. En kuitenkaan ollut tehnyt mitään asian hyväksi, olisi pitänyt aloittaa kankaan etsimisellä ja se vain jotenkin jäi. Ja nyt sain mekon valmiina, hintaan 15 €.

Mekon kanssa voisin pukea nämä melkein mekon väristä PVC:tä ja alumiinia olevat MODJOOL korut, kaulakorun ja rannekorun. Ja toiseen ranteeseen itse tekemäni hopeisen rannerenkaan.Tervetuloa buduaariini Koralli, toivottavasti viihdyt ;-D.

14 kommenttia:

 1. Tyylikästä ja kun tosiaan lisäät vielä asusteiksi nuo korut, niin kelpaat vaikka mihin "kirppuinesi". Onnistunut ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kirppuilu on tosi hauskaa, aina ei tietysti löytöjä osu kohdalle, mutta sitä hauskempaa sitten kun osuu ;-D. Ajattelinkin pitää tätä mekkoa sellaisena parempana mekkona, ei työkäyttöön!

   Poista
 2. Kaunis, monikäyttöinen mekko - ja kylläpäs oli hyvä tuuri sinulla;) Noiden korujen kanssa passaa tosi hienosti - ja tuo hopearannerengas on upea - ja siis itse tekemäsi? Siispä sitäkin upeampi!
  Kivaa viikonloppua, Merja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime aikona on ollut tuuria kirppiksillä ;-D. Ja nuo Modjoolin korut ovat kivat, näyttävät hyviltä mustankin kanssa. Tuosta itse tekemästäni rannerenkaasta olen aika ylpeä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ;-D. Se sopii hyvin näihin joulunajan juhlatilaisuuksiin, esimerkiksi työpaikan glögijuhlaan, joka on iltapäivätilaisuus.

   Poista
 4. Upea löytö tuo mekko! Tuo koru on myös kaunis, upea kokonaisuus siis.

  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kiva mekkolöytö ja wau, itse tekemäsi rannerengas. Onnittelen!

  VastaaPoista
 6. Aivan upea! Ja todellakin nuo käsikorut kruunaavat kokonaisuuden todella tyylikkäästi.
  Itselläni on tuo sama kaava ja olen harkinnut sen toteuttamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli ;-D. Kannattaa toteuttaa tuo ajatus, mekossa on kivat leikkaukset edessä ja se näyttää niin tyylikkäältä. Mekko käy ihan mihin vaan...

   Poista