30.11.2013

Tylsää?

Minulla on tapana livahtaa nettiin katselemaan kauniita kuvia aina kun on tylsää tai pitäisi tehdä jotakin, jota ei yhtään huvittaisi tehdä. Alati paisuvasta Pinterest-tilistäni päätellen minulla on viime aikoina ollut tosi tylsää ja paljon sellaista mitä ei huvittaisi tehdä ;-D.

Noh, olipa ollut tylsää eli ei, löysin kuitenkin kuvista jotakin, joka mielestäni ei ole ollenkaan tylsää. Löysin italialaisen vaatemerkin, Liviana Contin!  Ihastuin näihinkin vaatteisiin, jotka ovat mielestäni aikuiselle naiselle sopivia. Älkää antako noiden nuorten, pitkien ja hoikkien mallien hämätä, vaatteiden muoto ja mittasuhteet kävisivät varmaankin myös aikuiselle normaalikokoiselle naiselle. Niinkuin vaikkapa tämä taikka tämä.

Lisää Liviana Contin vaatteita löydät:
Liviana Conti
Vogue
Pinterest-haku

8 kommenttia:

 1. Täällä vähän samat tunnelmat ja pinterest tili täyttyy päivä päivältä, kylläkin vähän toisista syistä on tylsää, mutta sama se, kun on tylsää, niin sit on.
  Ihania ovat vaatteet!
  Mukavaa adventin aikaa!
  -päivi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin Pinterestin noin vuosi sitten ja nyt ihmettelen miten olen voinut tulla toimeen ilman ;-D. Päivittäisannos kauniita kuvia on saatava! Juuri nyt olen hurahtanut ja hullaantunut joulukuviin.

   Mukavaa ensimmäistä adventtia myös sinulle.

   Poista
 2. Tuosta kokoelmasta ottaisin ihan jokaisen vaatekappaleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin, onneksi ei ole tullut tämä merkki vastaan kaupoissa, ei edes Roomassa ;-D.

   Poista
 3. Ensin hurmaannutat mut Sarahilla ja sitten tämä ihana Liviana. Meillähän on jo noin puolet (yläosa) tästä asusta:
  http://www.livianaconti.com/-/it1447-039.asp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä taitaa ollakin, ihan silkkisenä jopa ;-D. Pahus, vieläköhän Silkki Center on olemassa, toinen samanvärinen paita ja näppärä emäntä pyöräyttää siitä hameen! Ja palasta sopivanväristä sifonkia tuollaisen hetaleen paidan alle! Ja vähemmän kätevä emäntä voi sitten mennä Italiaan hakemaan juuri tuon asun.....

   Ihanat italialaiset Sarah, Liviana ja monet muut, joista onneksi emme vielä tiedä, he kyllä hallitsevat tyylin!

   Poista
  2. Silkki Center toimi ainakin vielä viikko sitten. Poikkean silloin tällöin ohikulkiessani ja olen tehnyt uusiakin löytöjä. Viimeisin: keltainen silkkineule! En tiedä, mitä sillä teen, kun väri ei käy mulle ollenkaan. Ajattelin, että olisi kiva sillee "alusvaatteena" - vilkahtaisi vaikka hihansuusta ;)
   Niitä meidän neuleita en enää ole nähnyt enkä kyllä osaisi pyöräyttää paidasta hametta. Tuollaisen hetaleen voisin ehkä osata... sen voisi tehdä huivista tai valmiista nauhasta. Kuvasi kokonaisuus on aivan hurjan kaunis.

   Poista
 4. Ehkä minultakin jäisi tuo hameen pyöräyttäminen, ihan niin kätevä emäntä en ole ;-D. Tai ehkä jos olisi saumuri käytössä!

  Asu on tosiaan kaunis ja kun mietin mikä siitä tekee niin viehättävän, tulin siihen tulokseen että minua ainakin viehättää eniten väri ja sitten mittasuhteet, muutenhan se on hyvin simppeliä perusvaatetta. Ja ilman tuota hetaletta asu ei olisi ollenkaan yhtä houkutteleva. Juuri tuossahan italialaiset ovat niin hyviä, saavat ihan pikkujutuilla perusvaatteista mielenkiintoisia.

  VastaaPoista