6.6.2017

Kesämusta

Kirjoittelin tuossa maaliskuulla Nanson Katve-mekosta, jonka löysin heidän nettioutletistään. Vaikka ostohetkellä ajattelinkin sitä kesämekkona, niin olen käyttänyt mekkoa töissä jo pitkin toukokuuta paksujen mustien sukkisten ja villatakin kanssa. Ihan hyvä niin, mutta olisi mukava päästä käyttämään mekkoa kesäiseen tapaan, siis paljain säärin ja ilman takkia.


Jalassa muuten ovat talvella alesta ostamani Vagabondin sandaalit, joihin vaihdoin leveän nilkkaremmin tilalle ohuet nahkanauhat. Näyttävät muuten paljon paremmilta noin ja ovat ihan yhtä tukevasti jalassa kuin sen remminkin kanssa.

Vähän karultahan tuo musta näyttää ihan ilman mitään väripilkkuja, mutta kunhan pikkasen saan väriä pintaan vaikutelma toivottavasti paranee. Aika hyvällä mallilla kesän vaateasiat, on helteisiin pellavainen paitamekko ja lämpimiin päiviin pitkähihainen, ohut mekko viskoositrikoota. Nyt puuttuu enää se kesä ;-D.


5 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Kiva kun on mekossa taskut ja hyvän mittainenkin tuo mekko on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vasta huomasin, että tuo mekko on sinun päälläsi ihan eri näköinen kuin Nanson sivuilla mallin päällä;D

   Mutta tiedätkö, mun mielestäni mekko on sun päälläsi paremman näköinen! Tykkään enemmän tuosta pituudesta ja siten myös mittasuhteista.

   Poista
  2. Olen huomannut, että Nanson mekot yleensä ovat minulle juuri passelin pituisia.

   Kiitos kehaisusta ;-D. Olen itsekin sitä mieltä, että vaatteet eivät aina ole edukseen pitkän ja hoikan mallin päällä! Varsinkin jos vaate on onnistuttu kaavoittamaan pyöreämmällekin vartalolla, ne eivät vaan anna oikeata kuvaa vaatteesta ja siitä kenelle se sopii!

   Mekossa on edessä tosi hyvin onnistunut poikkileikkaus, joka minulla sijoittuu heti vyötärön alapuolelle ja laskokset, jotka antavat nätisti tilaa vyötärön alapuolella oleville makkaroille! Minusta tuo alaosan tulppaanimuoto on tosi onnistunut...

   Poista
 2. Tyylikäs kokonaisuus ja kengät on ihanan kesäiset noilla nauhoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;-D. Kengät eivät ole vielä päässeet käyttöön, mutta eiköhän vielä tule sen verran lämmintä että sandaalejakin tarvitaan. Toivottavasti!

   Poista