27.4.2013

Kesämekko

Löysin Cosilta kesämekon. Mekko ei taida olla ihan kesäisen värinen, mutta se on miellyttävää ohutta puuvillaa, ei sisällä edes elastaania! Täydellinen kesämateriaali.

Ja minä, joka aina suosin yksiväristä, ihastuin tähän "avaruusprinttiin". Siinä on tyylikkäästi samassa paketissa kaikki mahdolliset värit, mutta lopputulos on hallittu ja tosiaan miellyttää silmääni. Kummallista miten tämä bloggaaminen muuttaa makua ;-D.



Mekon printistä tulee mieleeni tähtitaivas ja tuo alaosa on sitten jotakin avaruuskohinaa ;-D.



Hauska yksityiskohta on selkäpuolen kokopitkä vetoketju, tykkään siitä, se antaa koko selkäpuolelle ryhdikkään ilmeen! Ja mekon voi tosiaankin avata vetoketjulla kokonaan. Kuvista ei taida näkyä kunnolla kaunis venepääntie, se on minulle juuri sopivan kokoinen ja näyttää kauniisti dekolteeta.


Mekon voisi tietysti ilmiselvänä vaihtoehtona asustaa mustalla, mustat kengät ja laukku. Toisaalta taas halusin jotakin vähän räväkämpää ja mallasin mekon kanssa viimekesäisiä tiilenpunaisia hankintojani. Tykkäsin itse kovasti tästä yhdistelmästä.



Itseasiassa tähän mekkoon voi yhdistää mitä tahansa väriä, tuosta helman printistä kun löytyvät kaikki mahdolliset värit. Tosi kätevää!

Hues of Blackin Hekku melkein hankki tämän mekon, täältä voit lukea hänen mielipiteensä mekosta.

p.s. Tervetuloa buduaarini Marja, Haveaniceday-blogista ;-D. Toivottavasti viihdyt.

24 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo printti! Kannatan ehdottomasti mekon yhdistämistä värikkäisiin asusteisiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Printti on aivan ihana, en tosin ihastunut ihan ensi näkemällä, mutta kyllä jo sitten toisella katsomisella ;-D. Ja värikkäät asusteet ovat kyllä paremman näköiset kuin ne vähän tylsät mustat....

      Poista
  2. Upea mekko! Aivan ihana! Tuonhan voi yhdistää vaikka monkäväriisiin asusteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia, Cos ei pettänyt tälläkään kertaa ;-D. Kaikenväriset asusteet käyvät tähän mekkoon, jatkan edelleen testailua!

      Poista
  3. Hauskasti kuvattu kankaan kuvio 'avaruuskohinaa' :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avaruuskohinaahan tuo ihan selvästi on ;-D. Jos kerta yläosa on tähtitaivas, täytyy tuon värikkään olla avaruuskohinaa. Mekossa järjestys taitaa olla väärinpäin, avaruuskohina pitäisi olla ylhäällä ja tähtitaivas alempana!

      Poista
  4. Kiitos, kiva mekko. Noista "nuorten kaupoista" löytyy välillä kivoja vaatteita. Itse löysin Mangosta kesähousut, johon jopa mahduin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuorten kaupoista tekee joskus löytöjä, jos vaan koot riittävät ja materiaalit ovat sopivia. Ja Cosilla löytyy molemmat ;-D. Ja vielä kohtuulliset hinnat!

      Poista
  5. Sinulle on blogissani New Blog Love- tunnustus .t Marja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja, tunnustukset aina lämmittävät mieltä ;-D. Menenkin heti katsomaan....

      Poista
  6. Upea mekko. Mekon kuviointi näyttää jännältä ja varmasti livenä upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maiju ;-D. Kuvioinnin värit eivät toistu kuvissa ihan oikeanlaisina, mutta luonnossa se on mielestäni aivan ihanan värinen.

      Poista
  7. Eikös olekin, tykkään siitä kovasti ;-D.

    VastaaPoista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos Elena ;-D. Odottelen jo lämpimämpiä kelejä, että voisin mekkoa käyttää.

      Poista
  9. Minäkin näen sen tähtitaivaan, alapuolella iltavalaistun suurkaupungin ja ihan helmassa kaiken edellisen heijastuvan yönpimeään veteen. Ennen kaikkea näen upean mekon, joka on päälläsi takuulla ihanan näköinen. COS on kiva kauppa ja Galleria Esplanadin myymälä paljon ilmavampi kuin Tukholman vastaava, jonka kolusin aina matkoillani ennen kuin saatiin ikioma.

    Minäkin tein viikolla pyrähdyksen "nuorten kauppaan". Näin Aleksin Monkin ikkunassa kivat kesähousut ja kävin ostamassa ne. Sitten kysyin luotettavalta taholta, ystävältämme Preferitalta, voinko mennä kyseisissä ulos, kunhan lämpenee, (miehen mielestä kun ovat aivan kamalat), ja sain synninpäästön. Laitanpa sullekin linkin omista kirjavistani:
    http://www.monki.com/Shop/Trousers/Rita_trousers/13220-3690689.1
    En ole koskaan aiemmin Monkissa käynyt, on todella teini-kauppa, vaikka askel hidastuu aina siinä kohtaa Aleksia. Olen aikoinani ollut töissä monta, monta vuotta saman rakennuksen ylemmissä kerroksissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä onkin, tähtitaivas ja kaupungin valot ;-D. Ja mekko on tosiaan ihana! Miten olen koskaan pärjännyt ilman Cosia....

      Nuo Monkin housuthan ovat kivat, haluaisin myös tuollaiset löysät housut. Siispä Monkiin katsomaan. Siellä en ole montaa kertaa käynyt enkä koskaan ole mitään ostanut. Ystäväni kyllä tekee löytöjä sieltä, mutta hän onkin pitkä ja hoikka!

      Poista
  10. Tosi kiva mekko. Helman väritys antaa mahdollisuuden moniin väriyhdistelmiin. Nyt vain toivotaan että ilmat lämpenevät.

    Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, lämpenevää odottelen, haluan käyttää mekkoa ilman sukkahousuja ja alushametta ;-D.

      Poista
  11. Minä näin mekon alaosassa suurkaupungin valoja :-) Sekä malli että kuosi olivat aivan nappiin, mutta itseäni ehkä vähän mietitytti sen rypistyvyys - toisaalta 100% puuvilla on mitä parahin kesämateriaali,joten kaikkea ei voi saada!

    Ja COSilleon taas tullut vaikka mitä uutta; mulla on jo nettikaupan ostoskoriin kerättynä vaikka mitä, mutta vielä en edennyt maksamisvaiheeseen asti - ehkä löydän pari juttua lisääkin, kun tarpeeksi odottelen :-)

    VastaaPoista
  12. Miksi en heti nähnyt suurkaupungin valoja printissä, taidan olla aika korkealentoinen tyyppi ;-D.

    Joo, Cos on aivan ehdoton kauppa. Katson aina nettikaupasta mitä kivaa siellä on ja sitten säntään kauppaan. Nytkin mielessä kummittelee yksi puuvillainen neulemekko, mutta nettikaupan tietojen mukaan se on liian lyhyt minulle. Pitää varmaankin käydä sovittajassa...

    VastaaPoista
  13. Voi miten kaunis, tykkään kovasti tuosta kuosista! Iso plussa että siihen voi yhdistellä niin monen väristä asustetta.

    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, tämän mekon kanssa ei tarvitse miettiä minkä värisiä asusteita käyttäisi, kaikki käy ;-D.

      Aurinkoista ja mukavaa vappuviikkoa, sääennustuksista huolimatta!

      Poista