6.4.2013

Kevättä rinnassa, vihdoinkin!

Viime viikko oli niin upean keväinen, että nyt se sitten iski. Nimittäin kesävaatteiden himo! Kävin jopa Aleksi 13:sta Shopbailuissa, mutta sieltä en löytänyt yhtikäs mitään. Onneksi ;-D.

Sen sijaan Stockmannin nettikaupan pääsiäisalesta tulin ihan puolivahingossa tilanneeksi nämä Globalin nudet balleriinat.


Tykkään kovasti teräväkärkisistä kengistä ja siinä suhteessa nämä ovat juuri oikeanlaiset, lisäksi nämä ovat sellaiset aikuisemmat balleriinat. Kengän nahka on ohutta ja pehmeää, näitä ei tarvitse pehmitellä villasukkien kanssa. Kaikenkaikkiaan olen oikein tyytyväinen tähän "puolivahinkoon".

Ihmettelette varmaankin mikä on tuo pinkin värinen tuolla kenkälaatikossa ;-D. Noh, sehän on ihanan kirkkaan pinkin värinen pellavahuivi, tuollainen "mulle kans" ostos. Näin huivin ystäväni kaulassa ja olin heti myyty. Huivia sen sijaan myy Sokos, jos joku muukin saa tästä huivista "mulle kans" kohtauksen. Tuo kenkälaatikosta näkyvä väri on oikea, juuri tuon värinen huivi on.

Huivia voisi käyttää tämän pellavamekon kanssa, jota taas voisi käyttää sekä uusien balleriinojen että noitten vanhempienkin balleriinojen kanssa. Enkä aio sanoa mitään kamerani värientoistosta!

Ja onneksi näillekin balleriinoille löytyi kaunis kotikolo tästä ihanasta kenkälaatikosta, olen niin tyytyväinen näihin laatikoihin!

p.s. tervetuloa buduaariini Olennainen, toivottavasti viihdyt.

10 kommenttia:

 1. Tuo kengän kärjen muoto on kaunis, ei niin tyypillinen balleriinoissa.

  VastaaPoista
 2. Joo, yleensähän balleriinoissa on pyöreä kärki ja juuri tuon terävän kärjen takia minulle kävi tämä puolivahinko ;-D. Viime keväänä ostin pyöreäkärkiset balleriinat, mutta ne ovat jääneet aika vähälle käytölle.

  VastaaPoista
 3. Kauniit baltsut<3 ! Tykkään myös teräväkärkisistä,mutta en voi niitä enää käytää itse, kun varpaat mokomat laittavat vastaan :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassut varpaat sinulla ;-D. Näissä popoissa on onneksi niin ohut ja pehmeä nahka, että varpailla on mukava olo.

   Poista
 4. Voi mitkä ihanat baltsut! Ja kirkkaat huivit ovat kauniita aina, sulle sopii tuo pinkki ja muutenkin vahvan kirkkaat värit kovin hyvin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ;-D. Koskahan näitäkin popoja pääsee käyttämään, luvassa kun on lumisateita! Huivia onneksi voi jo käyttää.

   Poista
 5. Vau mitkä kengät... Ja juuri tuollainen terävä kärki näyttää NIIN hyvältä. Niistä tulee vähän naisellisempi vaikutelma kuin pyöreäkärkisistä. Kiva kun kerroit tuon huivin ostopaikan, sillä tuo huivi on just NIIN oikean värinen. Hienoja ostoksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisellisempi ja aikuisempi vaikutelma ;-D. Huivin suhteen vaan tuntui siltä, että olisi hyvä kertoa mistä niitä saa! On se niin houkuttelevan näköinen.

   Poista
 6. hei - tosisöpöt noi kissanviiksiballerinat - hyvä ostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin ;-D. Ja tuntuvat mukavalta jalassa, se on aina hyvä lisäbonus!

   Poista