9.11.2013

Pitkiä helmoja pitkästä aikaa

Tämä kuva Pinterestissä käynnisti luovan tapahtumaketjun eli kuinka siirretään inspiraatio kuvasta käytäntöön ;-D.

Heti kuvan nähtyäni kilahti pieni kello päässäni, minullahan on nilkkapituinen hame, jossa on juuri tuo sama siluetti! Hameen olen ostanut jo syksyllä 2006 Nizzasta ja sitä ei montaa kertaa ole käytetty, vaikka siitä pidinkin. Nyt on näköjään muodin pyörä jälleen liikahtanut pidempien hameiden suuntaan ja niinpä painuin etsimään vanhaa hamettani.

Hame löytyi ja yläosaksi keksin muutama aika sitten Vero Modasta ostetun viskoosinailonisen neuleen, jossa on mielestäni tosi hauska cocoon-muoto ja tietenkin upea väri. Kokeilin muitakin yläosia, mutta tämä hame ja tämä neule vain olivat niin yhteensopivat muodoiltaan, että tähän yhdistelmään päädyin! Tämän uudelleenlöydetyn hameen myötä huomasin taas pitkien helmojen viehätyksen ja tätä asua voisin ihan hyvin käyttää töissä ;-D.



Niinkuin näette, eihän tuo siluetti ihan yksi yhteen inspiraatiokuvan kanssa ole, mutta näinhän ne pukeutumisinspiraatiot tulevat. Näet jossakin jotakin, josta tulee mieleen joku oma vaate ja sitten onkin päästävä kokeilemaan toimiiko vaate niinkuin on ajatellut ja mitä siihen voisi yhdistää! Joskus onnistuu ja joskus ei ;-D.


14 kommenttia:

  1. Kaunis kokonaisuus! Tuo hame on todella kaunis ja siluetti varsin toimia!

    Hyvää lauantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ;-D. Toivottasti ette kokonaan kyllästy näihin musta/viininpunainen asuihin, itse rupean jo kyllästymään! En siis oikeassa käytössä, mutta näissä blogikuvissa......

      Mukavaa viikonloppua teille molemmille ;-D.

      Poista
  2. No, nyt kyllä onnistuit;) Kiva yhdistelma!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lady ;-D. Olen samaa mieltä, tämä on niitä onnistuneita toteutuksia ja ihan viihdyn tässä asussa!

      Poista
  3. Todellakin onnistuit, jälleen, niinkuin muuten aina;) En tunne ketään toista, jolla olisi niin persoonallinen ja omannäköinen tyyli. Me muut kopioimme enemmän ja vähemmän toisiamme ja H&M:n kuvastoa. Mutta sinä kuljet ihan omia polkujasi, onneksi kuljet! Saamme me muutkin vähän mallia siitä, miten toteutetaan klassinen, yksinkertaisen tyylikäs kokonaisuus.

    Trumpettihame? Kyllä! Ehkä samaa ideaa voisi toteuttaa myös trumpettihousuihin?

    VastaaPoista
  4. Preferita, kiitos, kehuit minut melkein sanattomaksi ;-D.

    Ihailen kovasti sinun ja muutaman muunkin aikuisbloggarin tyyliä, mutta ikävä kyllä (vai pitäisikö sanoa onneksi) XL-kokoni on pakottanut minut etsimään sitä omaa linjaani pukeutumisessa. Ja iän myötä on ihan selvästi tapahtunut pukeutumisessakin kaiken turhan karsimista ja keskittymistä siihen mikä tuntuu hyvältä!

    Siis ihan selvä trumpettihame, tuota ilmausta en muistanutkaan postausta kirjoittaessani, mutta sehän se on. Ja miksei trumpettihousuihinkin, mutta sellaisia ei kyllä löydy kätköistäni ;-D.

    VastaaPoista
  5. Oikein kaunis kokonaisuus! Olenkin ihan unohtanut trumpettihameen, täytyypä kaivaa komeroita, josko sellainen löytyisi. Sinulle sopii loistavasti viininpunainen väri, ovatko hiuksesikin aavistuksen punertavat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paumau ;-D. Toivottavasti löydät trumpettihameen komeroistasi, joitakin vaatteita kannattaa säästää, ongelma on vain tietää mitä kannattaa säästää......

      Minulla oli teininä 70-luvun alussa viininpunainen villakangastakki ja muistan takinostosta sen että myyjät päivittelivät oikein kuorossa miten hyvin viininpunainen minulle sopiikaan ;-D. Ja kyllä hiuksissani on punertavaa sävyä vaikka harmaa alkaakin olla jo voitolla! Ihoni on myös pisamainen ympäri vuoden, punatukkaisen iho siis!

      Poista
  6. Olen erittäin samaa mieltä Preferitan kanssa:
    "...En tunne ketään toista, jolla olisi niin persoonallinen ja omannäköinen tyyli. Me muut kopioimme enemmän ja vähemmän toisiamme ja H&M:n kuvastoa. Mutta sinä kuljet ihan omia polkujasi, onneksi kuljet! Saamme me muutkin vähän mallia siitä, miten toteutetaan klassinen, yksinkertaisen tyylikäs kokonaisuus..."
    Muoti tulee ja menee, tyyli säilyy - ja on ikuista. Vaikka olemme kropiltamme erilaisia, olen oppinut sinulta ihan kauhean paljon. Iloinen olemuksesi kruunaa joka ikisen postauksen ja odotan malttamattomana jokaista uutta kirjoitustasi.
    Ja ei, ei kyllästytä musta/viininpunaiset asusi. Jos ei mätsää omaan makuun, jokainen voi hahmotella väreiksi omat suosikkinsa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ania, kiitos kauniista sanoistasi ;-D. Olen aivan hämmentynyt kaikista näistä kehuista ja huomaan, että minun on vähän vaikea ottaa kehuja vastaan! Ei siksi ettenkö niitä arvostaisi ja niistä pitäisi, mutta en vain ole tottunut saamaan näin paljon kehuja. Minähän olen tällainen wannabe-muotibloggari, joka kuikuilee täällä blogimaailman laidalla ja postailee harvakseltaan milloin mitäkin kummallista ja hömppää ;-D.

      Poista
  7. Hei - nyt kyllä täältäkin pieni kommentti pitkästä aikaa - olen niin samaa mieltä edellisen kommentoijan - anian - kanssa. Äläkä yhtään hämmenny, ota vastaan kaikki kehut ihan rinta rottingilla, nauti niistä ja jatka samaan malliin! Mukavaa isän päivää kaikille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ripsu ;-D. Oikeassa olet, otan kehut ylpeänä vastaan ja nautiskelen niistä oikein kunnolla! Hyvin menee, mutta menköön ;-D.

      Poista
  8. Kaunis ja niin sinun näköinen asu. Villapaita on ihanan värinen ja tuo vetoketju on kiva yksityiskohta. Suloista sunnuntaita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara ;-D. Olen niin ihastunut viininpunaiseen, tällä hetkellä jopa enemmän kuin harmaaseen! Ja sitäpaitsi harmaa ja viininpunainen sopivat niin hyvin yhteen....

      Aurinkoista sunnuntaita sinulle!

      Poista